Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Katso video: Tässä ovat Sonyn uutuuspuhelimen kohokohdat

Sony julkisti tänään uuden huippumallin älypuhelinten mallistoonsa. Xperia Z3+ on käytännössä sama puhelin kuin aikaisemmin Japanissa myyntiin tuotu Xperia Z4, joka on seuraaja edelliselle lippulaivamallille Xperia Z3:lle. Xperia Z3+ maksaa 749 euroa.

 

Sony julkisti tänään maailmanlaajuisesti uuden älypuhelinmallin. Teknavi pääsi heti hipelöimään Sony Xperia Z3+ -mallia. On kokoa, sulavuutta ja hintaa.

Posted by Teknavi on 26. toukokuuta 2015

Teknavi kokeili puhelinta tuoreeltaan tänään, kun se esiteltiin medialle Helsingissä.

Xperia Z3+ on Sonyn edellisten puhelinten tapaan tyylipuhdas mobiililaite, jonka muotoilusta on helppo pitää. Puhelin on aavistuksen ohuempi ja kevyempi kuin Xperia Z3. Puhelimen reunat ovat metallia. Laite on Sonylle tuttuun tapaan vesitiivis. Uutta on usb-portti, jota ei ole suojattu irrotettavalla kuorella kuten edellisissä malleissa. Uutuuden voi upottaa 1,5 metriin puoleksi tunniksi.

Xperia Z3+ on varsin muodollinen päivitys edelliseen huippumalliin. Prosessoritehoa on enemmän, mutta ei missään nimessä 749 euron edestä. Takakamera on sama kuin edeltäjässä, mutta kamerasovellusta on paranneltu. Etukameraa on uudistettu Sonyn SteadyShot -tekniikalla, jonka pitäisi parantaa kuvien laatua. Etukamerassa on digitaalinen kuvanvakaaja.

Xperia Z3+ tulee saataville uusimmalla Android Lollipop -käyttöjärjestelmäversiolla.

Ensituntuman perusteella suosittelelemme puhelinta Android-käyttöjärjestelmästä pitävälle kuluttajalle, jolla on tarve uudelle puhelimelle ja joka haluaa vaihtoehdon esimerkiksi Samsungille. Android-puhelinten markkinoilla Sonylla on ehdottomasti paikkansa. Ennakkotilaajia kosiskellaan Sonyn action-kameralla, jonka saa kaupan päälle.