Ensimmäiset uusien Nexus-puhelinten unboxing-videot verkossa

Tuttuun tapaansa Google julkaisee tänä vuonna uusia Nexus-laitteita. 2015 on kuitenkin ensimmäinen vuosi, kun Nexus-puhelimia tuodaan markkinoille samaan aikaan kaksin kappalein. Halvempi Nexus 5X ja hintavampi Nexus 6P esiteltiin virallisesti syyskuun lopulla. Samalla ennakkotilaukset alkoivat useilla markkinoilla. Nyt verkkoon on alkanut ilmaantua videomateriaalia puhelimista myyntipakkauksineen.

Intialainen YouTube-kanava Intellect Digest on julkaissut unboxing-videot sekä Nexus 5X:stä että Nexus 6P:stä. Videoilla nähdään myyntipaketit sekä ulkoa että sisältä. Samalla käydään läpi puhelinten ominaisuuksia.

Nexus 5X:n pakkaus on neliskanttinen ja pääosin puhtaan valkoinen. Paketin päälle on asetettu erillinen hiha, jonka kantta koristaa odotetusti X:n muotoon leikelty satelliittikuva. Vastaavasti toteutettu P-muoto löytyy Nexus 6P:n pakkauksen kannesta. Kookkaamman lippulaivan pakkaus eroaa kuitenkin 5X:stä pyöristetyillä reunoillaan.

Molempien laitteiden laatikoista paljastuu itse laitteiden lisäksi erilaisia ohjelappuja ja latausjohto. Nexus 6P:n pakkauksessa on jopa kaksi johtoa, joista toinen päättyy perinteiseen USB-liitäntään. Tämän avulla puhelimen voi liittää esimerkiksi PC:hen tai vanhanmallisiin latureihin. Tarkemmin pakkausten sisältöön ja puhelinten ominaisuuksiin voit tutustua alle liitettyjen videoiden avulla: