Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Karaokea iPhonella – kotimainen karaokepeli pääsi Applen esittelyyn

Oululaisen SingOnin mobiilikaraoke Karaoke Game on saanut mukavasti nostetta App Storessa, kun Apple nosti pelin sovelluskauppansa tämän viikon kuumimpien hittien listalle.

SingOn julkaisi Karaoke Gamen Applen iOS-laitteille marraskuussa, mutta kyseessä ei ollut yhtiön ensimmäinen karaokepeli. Vuonna 2009 perustettu SingOn on aiemmin julkaissut karaokepelin myös PlayStation 3 -pelikonsolille sekä tietokoneille verkkoselainpohjaisena. Nyt peli on saatavilla myös iOS-laitteille ja Android-versiokin on tulossa.

Karaoke Game sisältää hurjan määrän kansainvälisiä hittikappaleita, joista noin 70 prosenttia on tarjolla ilmaiseksi ja loput VIP-statuksella. VIP-statuksen voi hankkia maksamalla, mutta sen voi myös saavuttaa ilmaiseksi 60 minuutiksi kerrallaan suorittamalla pieniä pelin sisäisiä tehtäviä.

Karaoke Game on oiva peli niin omiin laulusessioihin kuin kavereiden keskinäisiin kisailuihinkin esimerkiksi kotibileissä. Omia laulusuorituksia voi myös jakaa muiden kommentoitaviksi sosiaaliseen mediaan. Näytölle ilmestyvien sanojen ja taustanauhan lisäksi sovellus tarjoaa kappaleisiin myös mallilaulun, jonka voimakkuutta voi säätää halunsa mukaan tai sen voi hiljentää kokonaan. Sävelkorkeuden seuraamista helpottaa se, että laulettava teksti kohoaa nuottien mukaan.

SingOnin Karaoke Game löytyy Applen App Storesta ja sovellus on ladattavissa maksuttomasti.