Kaksinäyttöinen LG:n huippupuhelin vihdoin myös Suomeen

LG esitteli uuden V10-huippupuhelimensa lokakuun alussa. Pienellä lisänäytöllään erottuva älypuhelin luvattiin Eurooppaan lokakuun lopulla, mutta Suomen markkinat ovat toistaiseksi olleet kysymysmerkki. Nyt LG on kuitenkin varmistanut, että V10 saapuu Suomeen vuoden 2016 alussa.

LG V10:n teknisiin ominaisuuksiin kuuluvat 5,7 tuuman QHD-näyttö, Qualcomm Snapdragon 808 -järjestelmäpiiri, neljän gigatavun RAM-muisti, 64 gigatavun tallennustila, vaihdettava 3000 milliampeeritunnin akku ja 16 megapikselin takakamera. Lisäksi mukana on muistikorttipaikka.

Puhelimen erityisin ominaisuus on kuitenkin päänäytön yläpuolelta löytyvä OLED-lisänäyttö. Puhelimen ollessa lepotilassa pikkunäytöllä näkyvät esimerkiksi ilmoitukset, sää, aika, päivämäärä ja akun tila. Lisäksi toisen näytön voi säätää toimimaan aloitusvalikkona eniten käytetyille sovelluksille tai näyttämään tulevat puhelut ja viestit.

Lisänäytön ohella LG V10 panostaa kuvaukseen. Puhelin tuo LG G4:stä tutut laajat manuaaliasetukset myös videokuvaustilaan. Lisäksi V10:ssä on kaksi etukameraa erityislaajojen selfie-kuvien mahdollistamiseksi.

LG V10 saapuu Suomen markkinoille tammikuussa 2016. Puhelimen suositushinta on 699 euroa. Näillä näkymin tarjolle ovat tulossa vain musta ja valkoinen värivaihtoehto.

LG V10:n etupuolelta löytyy kaksi näyttöä ja kaksi kameraa