Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Jopa 25 päivän akunkeston tarjoava Honor Watch GS Pro -älykello myyntiin Suomessa 249 eurolla - ennakkotilaajille kaupan päälle kuulokkeet

Huawein toinen brändi Honor on kertonut uuden, aiemmin syyskuun alussa julkistetun Watch GS Pro -älykellonsa myyntiintulosta Suomessa. Kellon rinnalla Honor tuo lisäksi myyntiin myös älyvaa’an.

Honor Watch GS Pro -älykello esitellään kolmena värivaihtoehtona – musta Charcoal Black, valkoinen Marl White ja sininen Camo Blue. Myynti käynnistyy 30. lokakuuta ennakkomyyntikampanjalla. Kampanjan aikana 8. marraskuuta asti Honor Watch GS Pron ostajat saavat kaupan päälle IP54-suojatut Honor Choice TWS Earbuds -kuulokkeet (arvo 69 euroa). Edun lunastaminen tapahtuu honorhetki.fi-sivuston kautta kellon ostamisen jälkeen.

Saataville Honor Watch GS Pro tulee 9. marraskuuta alkaen. Uutuuden suositushinta on 249 euroa.

“Haluamme herätellä käyttäjien uteliaisuutta ja seikkailuhenkeä – uuden HONOR Watch GS Pron ansiosta voi tutkia yhä tuntemattomampia maastoja ja löytää itsestään aivan uusia puolia”, kertoo Honorin Suomen Senior Marketing Manager Suvi Surenkin.

Pyöreällä 1,39 tuuman ja 454×454 pikselin AMOLED-näytöllä varustettu Honor Watch GS Pro on suoraa jatkoa Honorin aiemmille MagicWatch- ja MagicWatch 2 -älykelloille, jotka ovat osoittautuneet suosituiksi. Nyt uutuutta markkinoidaan erityisesti ulkoilukäyttöön sopivana outdoor-kellona.

MagicWatch-älykellojen tavoin Honor Watch GS Pro tarjoaa pitkän akunkeston, Honorin mukaan nyt aiemman kahden viikon sijaan kuitenkin nyt jopa 25 päivää. Akun kapasiteettia on kasvatettu MagicWatchien 455 milliampeeritunnista nyt peräti 790 milliampeerituntiin. Ulkoharjoitustilassa akunkesto yltää 100 tuntiin ja jatkuvalla GPS-paikannuksella 48 tuntiin eli kahteen vuorokauteen.

Honorin mukaan puolen tunnin latauksella saa jopa viikon käyttöaikaa, ja koko akun voi ladata täyteen alle kahdessa tunnissa.

Sisuksissa Honor Watch GS Prossa on jo aiemmin tuttu Huawein Kirin A1 -piiri.

Akunkeston lisäksi Honor Watch GS Prossa on panostettu kestävyyteen. Tavanomaisen pölyn- ja jopa 50 metrin syvyyteen asti ulottuvan 5ATM-vedenkestävyyden lisäksi Honor Watch GS Pro on testattu Yhdysvaltojen armeijan MIL-STD-810G-standardin mukaisesti 14 eri osa-alueen – matalapaine (korkeus), korkea ja matala lämpötila, nesteiden aiheuttama saastuminen, aurinkosäteily (auringonpaiste), sade, kosteus, suolasumu, hiekka ja pöly, upotus, tärinä, isku, lämpötila, kosteus ja korkeus – osalta.

Runko on “vahvistettua” polykarbonaattimuovia ja reunus ruostumatonta terästä.

Honor Watch GS Pron muita tyylivaihtoehtoja.Honor Watch GS Pro, Camo Blue ja Marl White.
Honor Watch GS Pro, Camo Blue ja Marl White.

Honor Watch GS Pron ominaisuuksia ovat muun muassa optinen sykeanturi 24/7-mittauksella, kahdella taajuudella toimiva GPS / GLONASS -paikannus ja barometri. Honor Watch GS Prolta onnistuu myös veren happisatuaation (Sp02) kuin myös maksimaalisen hapenottokyvyn (VO2max) mittaus.

Harjoitustiloja Honor Watch GS Pro tarjoaa yli 100 eri lajille – muun muassa myös vuorikiipeilylle, patikoinnille, sisä- ja ulkojuoksulle, sisä- ja ulkopyöräilylle, avovesi- ja sisäuinnille, soudulle, elliptiselle laitteelle, polkujuoksulle, sekä vapaalle treenaamiselle. Urheilutilat kattavat myös eri hiihtolajit, kuten lumilautailun ja maastohiihdon.

Aktiivisuuden ja harjoitusten mittauksen lisäksi Honor Watch GS Prossa on myös unen, stressitason ja kuukautiskierron seuranta. Kellon ohjelmisto tarjoaa tietoa myös auringon sekä kuun noususta ja -laskusta, vuorovesitilanteesta ja hälytykset huonosta säästä.

Uutena ominaisuutena kellossa on “takaisin reititys”, joka osaa ilman tarvetta älypuhelimelle kellon GPS-paikannuksen avulla tarjota ohjeet esimerkiksi takaisin vaelluksen lähtöpisteeseen.

Honor Watch GS Prota voidaan käyttää myös puheluihin yhdessä paritetun älypuhelimen kanssa sen sisältäessä kaiuttimen ja mikrofonin.

Honor Watch GS Pron kellorungon mitat ovat 48 x 48 x 13,6 millimetriä ja paino ilman ranneketta 45,5 grammaa.

“HONORin puettavien laitteiden liiketoiminta on kasvanut Suomessa huimasti. Kehitämme koko ajan tuotteitamme ja monipuolistamme mallistoamme niin, että valikoimasta löytyy varmasti sopiva tuote eri tarpeeseen ja vaatimustasoon. Haluamme palvella käyttäjiä entistäkin paremmin ja pystyä täyttämään heidän toiveensa”, kertoo Honorin Suomen myyntijohtaja Jaakko Koski-Lammi.

Honor Scale 2 -älyvaaka

Honor Watch GS Pro -älykellon rinnalla Honor tuo myyntiin uuden Honor Scale -älyvaa’an.

Honor Scale 2.
Honor Scale 2.

Honor Scale 2:lla voi seurata 14 kehosta mitattavaa arvoa – erittäin tarkkaa painon mittausta, BMI-indeksiä, rasvaprosenttia, sisäelinten rasva-arvoa, sykettä, luuston massaa, kehon rasvatonta massaa, aineenvaihduntaa, veden määrää kehossa, luuston mineraaleja, proteiineja, vartalon tyyppiä, kehon fyysistä ikää sekä näiden yhteispisteitä.

Honorin mukaan sen uusi älyvaaka on myös edeltäjäänsä kompaktimpi (260 x 260 x 21,5 millimetriä) ja siinä on piilotettu LED-näyttö. Älyvaaka sopii vaikka koko perheen käyttöön, sillä se sisältää profiilit jopa 50 henkilölle.

HONOR Scale 2 on yhteensopiva Android 4.4 – tai uudempien käyttöjärjestelmien kanssa. Älyvaa’an tietoja on voi seurata Huawei Health -sovelluksesta, johon tiedon synkronoituvat Bluetooth-yhteydellä.

HONOR Scale 2 -älyvaa’an suositushinta on 39,90 euroa ja sen myynti alkaa 9. marraskuuta.