Jatkoa Putin-puhelimelle: iPhone 7 Trumpin kaiverretuilla kasvoilla

Venäläis-italialainen Caviar jatkaa puhelinsarjaansa, jossa aiemmin on nähty Venäjän presidentti Vladimir Putin eri puhelinmalleihin lisättynä, nyt tällä viikolla Yhdysvaltojen seuraavaksi presidentiksi valitulle Donald Trumpille omistetulla puhelinmallilla.

Caviarin kullattu Trump iPhone 7.

Edullisimmillaan kullatun Trump-puhelimen saa 197 000 ruplalla eli vajaalla 2 750 eurolla varustettuna 32 gigatavun muistilla. 256 gigatavun muistilla hinta kohoaa 227 000 ruplaan eli yli 3 160 euron. Toimitusajasta ei ole vielä tietoa.

Kultapäällysteiseen puhelimeen on Trumpin kuvan ja nimen lisäksi tuotu Trumpin kampanjalogo sekä slogan Make America Great Again.

Putin-puhelimesta julkaistiin aiemmin myös rubiinein koristeltu versio, jonka hinta oli jopa vajaat 25 000 euroa. Mahdollista on, että myös Trumpin kasvoilla nähdään myöhemmin nyt esiteltyä tyyriimpiä malliversioita.

Yleisesti uskotaan – ja myös Caviar viittaa tähän puhelinta esitellessään – Trumpin aiempien puheiden perusteella jatkossa Yhdysvaltojen ja Venäjän välien lämpenevän.