Jännitys kohoaa: Tämä tiedetään odotetusta OnePlus 2:sta

OnePlus One oli ilmestyessään maailmanlaajuinen puheenaihe mobiilikäyttäjien keskuudessa. Kiinalaisvalmistajan ensimmäinen puhelinmalli tarjosi samat ominaisuudet kuin tuplasti kalliimmat älypuhelimet, vieläpä varsin kauniissa kuorissa. Puhelinta sai kuitenkin rajoitetusti, sillä sitä myytiin vain valmistajan oman verkkosivun kautta ja ainoastaan kutsun saaneille asiakkaille. Kutsuja tosin sai myöhemmin melko helposti.

Suositulle puhelimelle odotetaan seuraajaa heinäkuun aikana. OnePlus 2:sta ei ole vielä julkistettu virallisesti, mutta huhut puhelimen ominaisuuksista vellovat villeinä.

Kyseessä on todennäköisesti maailman ensimmäinen massamarkkinoille suunnattu älypuhelin, jossa on uudenlainen usb type c -latausportti.

OnePlus Onen varsinainen myyntivaltti on ollut sen edullinen hinta. Perusmallin saa noin 270 eurolla ja 64 gigan huippumallin noin 300 eurolla.

Puhelimeen odotetaan 5,5-tuumaista QHD-näyttöä, 4 gigan keskusmuistia ja 3300 milliampeerin akkua. Takakameran arvellaan olevan 16-megapikselinen.

OnePlus tunnetaan tyylikkäästä muotoilustaan ja laadukkaasta viimeistelystä. OnePlus 2:n osalta povataan täysin metallisia kuoria.

Uutuuden käyttöjärjestelmänä on Androidiin pohjautuva Oxygen OS, joka korvaa paljon kehutun CyanogenModin. Nykyiset One-puhelinten omistajat ovat saaneet uuden käyttöjärjestelmän jo ladattavakseen.