Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Jabralta uutuuksia: täyslangattomat Elite Active 75t -nappikuulokkeet tarjoavat edeltäjiä pidemmän akunkeston

Kuulokkeistaan tunnettu Jabra on CES-messuilla julkistanut kahdet langattomat uutuuskuulokkeet. Täyslangattomat Elite Active 75t -nappikuulokkeet on tarkoitettu osaksi aktiivista elämää, kun taas Elite 45h tarjoaa mittavan akunkeston edullisen hintansa vastineeksi.

Jabra Elive Active 75t sisältää valmistajan mukaan 89 prosenttia paremman akunkeston edeltäjämalliinsa nähden. Yhdellä latauksella täyslangattomat nappikuulokkeet kykenevät noin 7,5 tunnin toistoaikaan, ja mukana toimitettava latauskotelo tarjoaa vielä 28 tuntia lisää.

Mukana toimitetaan myös latauskotelo.
Mukana toimitetaan myös latauskotelo.

Kuulokkeet on suojattu vedeltä ja pölyltä IP57-luokituksen mukaisesti, joten ne kestävät esimerkiksi kuntoilun hien tai lenkkiä raikastavan vesisateen ongelmitta. Elite Active 75t:ssä on myös parannettu vastamelutoiminto, joka Jabran mukaan antaa täydellisen treenirauhan tilanteessa kuin tilanteessa.

Jabra Elite Active 75t huhti-kesäkuussa myös MySound-tuen. MySound on Jabran ja GN Hearingin kehittämä teknologia, joka sopeuttaa äänen käyttäjän tarpeisiin ja auttaa tätä kuulemaan musiikin paremmin.

Jabra Active 75t julkaistaan helmikuun aikana 199,99 euron suositushinnalla. Värivaihtoehtoja on neljä: helmikuussa julkaistava sinertävä Navy, maaliskuussa julkaistavat Grey ja Sienna sekä huhtikuussa nähtävä Mint.

Jabra Elite 45h.
Jabra Elite 45h.

Samalla Jabra esitteli myös edullisemmat Elite 45h -sankakuulokkeensa. Ne sisältävät jopa 40 tunnin akunkeston ja tarjoavat jopa 8 tuntia kuunteluaikaa vain varttitunnin latauksella. Niissä on panostettu eritoten myös puhelukokemukseen, joka kaksoismikrofonin ansiosta on korkeatasoinen.

Kuulokkeet painavat vain 170 grammaa ja ne on helppo taittaa kokoon matkustamisen ajaksi. Elite 45h tukee virtuaaliavustajia, kuten Googlen Assistantia ja Applen Siriä ja sisältää MySound-ominaisuuden heti julkaisussa.

Jabra Elite 45h:n värivaihtoehdot.
Jabra Elite 45h:n värivaihtoehdot.

Bluetooth 5.0 -yhteyttä tukevat Jabra Elite 45h -kuulokkeet julkaistaan helmikuussa 99,99 euron suositushintaan. Värivaihtoehtoja ovat musta Titanium Black, vaalea Gold Beige ja sinertävä Navy.