iPhoneen voi nyt yhdistää Android-älykellon

Älykellot ovat olleet jo markkinoilla pitkään, mutta Google ja Apple ovat laittaneet viime aikoina paukkuja niihin enemmän. Android Wear on Googlen älykelloalusta, joka löytyy tällä hetkellä muutamista laitteista. Aiemmin Android Wear -älykellot eivät toimineet Applen iPhone-älypuhelinten kanssa, mutta Google on nyt julkaissut Android Wear -sovelluksen Applen App Storeen tuoden iPhoneille tuen Android Wear -älykelloille. 

Android Wear -sovelluksen voi ladata iPhone 5:lle, 5c:lle, 5s:lle, 6:lle ja 6 Plussalle. Puhelimessa täytyy kuitenkin olla iOS 8.2 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmäversio.

Googlen mukaan Android Wear -kelloista tällä hetkellä iPhonen kanssa toimii ainoastaan LG Watch Urbane – ja kaikki tulevat älykellot, kuten Huawei Watch, toimivat iPhonejen kanssa. The Verge kuitenkin on huomannut, että ainakin toistaiseksi iPhonejen kanssa toimii myös vanhempi älykello Motorola Moto 360. The Verge kuitenkin huomauttaa, että kellon täytyy olla päivitettynä uusimpaan Android Wear -käyttöjärjestelmäversioon. Se on tällä hetkellä Android Wear 1.3. Näin ollen on mahdollista, että myös muut vanhemmat Android Wear -älykellot toimivat iPhonen kanssa.