iPhone 7 vastaan Galaxy S7 – ensimmäiset vertailut ilmestyivät nettiin

Vaikka iPhone 7:n julkaisusta on kulunut alle kuukausi, eivätkä kaikki ole edes ehtineet saada puhelinta käteensä, on nettiin ilmestynyt viime päivinä lukuisia vertailuita iPhone 7:n ja Galaxy S7:n välille. Viimeisimpänä listaan liittyi aiemmin tänään PhoneArena, jonka nelisivuinen vertailu on luettavissa ohesta.

Lyhyesti tiivistettynä PhoneArena kehui vertailussaan Galaxy S7:ää nopeasta latautumisesta, halvemmista muistivaihtoehdoista ja Dual Pixel —tekniikasta. iPhone 7 sai puolestaan kehuja uudistetuista kaiuttimista sekä aiempaa nopeammasta suorituskyvystä. Yleisesti ottaen PhoneArena piti Galaxy S7:ää ja iPhone 7:ää tasavertoina kilpailijoina, eikä kumpikaan puhelin noussut ylivoimaiseksi ykköseksi.

Huomattavasti PhoneArenaa kriittisempi iPhone 7:n suhteen oli Trusted Reviews, joka nosti Galaxy S7:n selväksi ykköseksi. Sivusto totesi arvostelussaan, ettei odottanut Galaxy S7:n voittavan kilpailua näin selvästi, mutta paremmalla näytöllä, kuulokeliitännällä ja onnistuneemmalla designilla Galaxy S7 menee selvästi iPhone 7:n edelle. Samalla Trusted Reviews kuitenkin totesi iPhone 7:n olevan parannus aiempiin iPhoneihin ja iOS:n tarjoavan paljon hyvää yksinkertaisella käyttöliittymällään.

Muista vertailuista katsomisen arvoisia ovat muun muassa CNET:n kameravertailu, jossa Galaxy S7:n lisäksi vertailuun on otettu myös Applen vanhempi iPhone 6s Plus. Videoista kattavan läpikäynnin tarjoaa puolestaan EverythingApplePro.