Vuotokuva: Tässäkö on nyt oikea kuva iPhone 7:stä?

Tuore kuvavuoto väittää näyttävänsä aidon iPhone 7:n takakuoren sekä näytön kaapelin. Painoarvoa 9to5Macin esittelemille kuville tuo se seikka, että samainen lähde paljasti aikoinaan iPhone 6:n ulkonäön, eli vuotoa voinee pitää kohtuullisen luotettavana.

Vuotokuva ei varsinaisesti tarjoa yllätyksiä, sillä vastaava muotoilu on nähty jo aiemmissa vuotokuvissa. Takaosan antenniraidat kulkevat nyt siististi vain laitteen ylä- ja alareunoja pitkin, ja kamera-aukko on siirtynyt lähemmäksi yläkulmaa.

 

Kamera-aukon reuna seuraa 7:ssä symmetrisesti yläkulman kaarta, kun aiemmissa iPhone 6- ja 6s-malleissa törröttävä takakamera istui takakuoressa nätisti ja epäsymmetrisesti kuin syylä. Monien käyttäjien harmittelema kamerakohouma näyttäisi silti edelleen säilyvän kuvioissa.

Takakuoren lisäksi vuotokuvissa esiintyy väitteen mukaan iPhone 7:n näytön kaapeli tai johtosarja, joka poikkeaa hieman iPhone 6s:n vastaavasta osasta.

 

Kuvista ei valitettavasti käy ilmi, onko iPhone 7:n alaosassa edelleen tallessa 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Sen häviämisestä on huhuttu kovasti suuntaan sekä toiseen.