Huhu: Applelta uusi sininen iPhone

Apple on vähitellen lisännyt laitteisiinsa uusia värivaihtoja, jotka eivät enää ole edes mobiililaitteiden yksinoikeus, vaan myös esimerkiksi MacBook-tietokone on jo saatavissa eri metallinhohtosävyissä. Nyt Japanista kantautuu huhu, jonka mukaan ensi syksyn iPhone-uudistus toisi kullan, hopean ja ruusukullan rinnalle syvän tummansinisen sävyn, joka samalla korvaisi aiemman tähtiharmaan värin.

Huhu on jokseenkin epämääräinen, javastaavalla tavalla helmikuussa huhuttiin, että maaliskuulle huhuttu iPhone SE olisi tullut saataville pinkkinä. Aivan näin ei kuitenkaan käynyt, sillä iPhone SE tuli tarjolle samalla ruusukultaisella sävyllä kuin iPhone 6s. MacOtakara kuitenkin väittää, että uusi väri olisi ensi syksynä tulossa.

Esimerkiksi iPod touch on saatavilla kirkkaan sinisenä, ja se voisi hyvinkin toimia pohjana iPhonen uudelle tummalle siniselle. Huhusta uutisoineen 9to5Mac-sivuston Seth Weintraub kuitenkin tuo hauskalla tavalla esille, että sininen voisi aivan hyvin olla myös jälleenuusi versio tähtiharmaasta (englanniksi Space Gray) väristä, jonka sävy Applen laitteissa on vaihdellut tummasta hyvinkin vaaleaan eri laitteissa.

Applen eri versiot tähtiharmaasta värisävystä.