Konseptivideo: ”iPhone 6c on täällä”

 

iPhone 6c:stä on huhuttu useaan otteeseen sekä iPhone 6:n että iPhone 6s:n julkaisujen ympärillä. Tämä on johtanut monet sisällöntuottajat haaveilemaan, miltä uuden sukupolven ”halpa-iPhone” voisi näyttää. Uusin näistä konsepteista on nyt löytänyt tiensä YouTubeen.

Videotuotantoyritys Set Solution on julkaissut oman näkemyksensä iPhone 6c:n paljastusvideosta. Laadukkaasti toteutetusta videosta löytyy kieltämättä Applen oman tuotannon henkeä ja lopputulos on hyvin vakuuttava.

Samoin videolla näkyvän iPhone 6c:n design on uskottava. Puhelin näyttää olevan verhottu iPhone 5c -tyylisiin värikkäisiin muovikuoriin, mutta samalla puhelimen muotoilu on peräisin uusista iPhone 6 -puhelimista.

Vastaavia teknisesti vakuuttavia haavekuvia on nähty verkossa aiemminkin. 3D-malleistaan tunnettu Martin Hajek julkaisi syyskuussa joukon kuvia, joissa hänen näkemyksensä iPhone 6c:stä esiteltiin olemassaolevien iPhone-mallien rinnalla. Tuossa konseptissa iPhone 6c oli kuitenkin ympäröity muovikuorten sijaan metallilla.

Todellisuudessa iPhone 6c näyttää jääneen huhuasteelle. Aika näyttää, palaako Apple huokeamman laitemallinsa pariin tulevien iPhone-sukupolvien myötä.