Instagramissa ongelmia: tilejä ei ole poistettu vaikka siltä näyttää

Suositulla kuva- ja videojulkaisupalvelu Instagramilla on ollut pienelle määrälle käyttäjiä yllättäviä uutisia viimeisen vuorokauden aikana.

Instagram-käyttäjät ovat raportoineet kirjautumisesta ulos tileiltään ja uudelleenkirjautumisen olevan tämän jälkeen mahdotonta. Ongelmia kohdanneiden käyttäjien profiilisivut ovat myös kadonneet näkyvistä ja näyttäneet vain virheviestiä.

Instagram on kuitenkin kiirehtinyt rauhoittelemaan tilannetta ja luvannut korjata tilanteen pikaisesti. Tilejä ei ole oikeasti poistettu palvelusta.

”Olemme tietoisia bugista, joka aiheuttaa joidenkin käyttäjien uloskirjautumisen tileiltään. Työskentelemme ongelman korjaamiseksi niin pian kuin mahdollista”, Instagramilta todettiin The Vergelle.

Osassa tapauksia käyttäjät ovat saaneet viestin tilin palauttamisesta turvakoodin avulla ilman, että koodia olisi ikinä tämän jälkeen saapunut. Lisäksi osa tileistä on mainittu suljetuksia Instagramin sääntöjen rikkomisen takia, vaikkei näinkään todellisuudessa ole tapahtunut.