Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Myös Instagramiin live-videoita – testaavat jo ominaisuutta

Facebookin omistama Instagram testaa nyt live-videolähetyksiä sovelluksessaan. Facebook itse on jo pidempään panostanut live-videoihin omalla sarallaan.

Live-videoiden tulo osaksi Instagramia olisi jälleen uusi laajennus palveluun. Aiemmin tänä vuonna Instagram sai uuden Stories-toiminnon, jossa kuvia ja videoita voi julkaista omaan tarinaansa 24 tunnin ajan näkyväksi. Instagram Stories on käytännössä täysi kopio kilpailevan Snapchatin tarinoista. Uudet Instagramin live-videot tulisivatkin osaksi Stories-tarinoita.

Instagramin live-videoista raportoi ensimmäisenä venäläissivusto T Journal.

Instagramin kotinäkymässä seurattujen käynnissä olevat live-lähetykset näkyisivät ensimmäisenä pyöreiden Stories-kuvakkeiden rivissä. Samoin live-videoiden laajempaan valikoimaan pääsee Instagramin haku/tutki-näkymästä. Live-videon lähettämisen puolestaan voi aloittaa ”Go Insta! -painikkeesta”, minkä lisäksi tarjolla näyttäisi olevan jo myös ajastusmahdollisuus.

Instagram ei ole suostunut kommentoimaan paljastusta. Venäläissivuston mukaan eräs käyttäjä törmäsi live-videotoimintoon Instagramin Android-sovelluksen beetatestiversiossa.

Näin Instagramin live-videolähetyksen pääsee aloittamaan.