Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Instagram saamassa suurimmat uudistuksensa pitkään aikaan – graafinen ilme muuttuu kautta linjan

Uutisoimme vasta siitä, miten Instragram jättää beta-vaiheen taakseen Windows 10 Mobilella, mutta uudistuksia on luvassa myös Androidille ja iOS:lle. Tuoreiden tietojen mukaan yhteisöpalvelu tulee kokemaan suuria muutoksia ulkonäön ja käytettävyyden osalta lähiaikoina, ja ensimmäiset käyttäjät kertovat jo saaneensa uuden käyttöliittymän kokeiltavakseen.

Näkyvimpänä uudistuksena päivitetyssä Instagramissa on värimaailma, joka on ottanut selvän askeleen kohti mustavalkoista värimaailmaa. Samoin myös kuvakkeet ovat muuttuneet ja kaikki alapainikkeet ovat saaneet lievästi päivitetyn uuden ilmeen. Sama pätee myös omassa profiilissa näkyviin yläpainikkeisiin.

Muiden päivitysten lisäksi myös kuvien lataamisessa käytettävä muokkausosio on saanut kokonaan uudistetun ilmeen. Aiemmin tummanharmaana näkyvä tausta on muuttunut valkoharmaaksi ja muokkauspainikkeet on vaihdettu selvästi aiempaa isommiksi. Aiempaan tapaan uusien filttereiden tai muokkausvaihtoehtojen tuominen päivityksen mukana ei yllättäisi, mutta ainakaan nyt julkaistuista kuvista tarkempia yksityiskohtia ei käy ilmi.

Tiedot Instagramin uusista päivityksistä ovat peräisin Twitter-käyttäjä Matheus Britolta. Vielä tässä kohtaa tiedot perustuvat käyttäjäkokemuksiin, eikä Intagramilta itseltään ole tullut vahvistusta päivityksen olemassaolosta tai tarkempaa aikataulua sen jakelusta. Tavalliseen tapaan seuraamme Mobiili.fissä tilannetta.

@AndroidPolice check it out, Instagram has changed his UI pic.twitter.com/TOi3Td9kTy

— Matheus Brito (@SkyMaster7) 26. huhtikuuta 2016

Alla kuvia Instagramin uudistuneesta ilmeestä: