Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Hups, Google paljasti uutuustuotteensa ennenaikaisessa twiitissä - "Pixel Buds A-Series"

Googlelle kävi pieni lapsus.

Googlelta on tiedetty olevan tulossa uudet mitä ilmeisimmin aiempaa edullisemmat täyslangattomat nappikuulokkeet Pixel Buds A -nimellä.

Eilen illalla Suomen aikaa Google yllättäen julkaisikin Androidin Twitter-tilillä twiitin uusista Pixel Buds A-Series -kuulokkeista.

“Laadukas ääni ja nopea Bluetooth-paritus. Uutuus Pixel Buds A-Series on saapunut. Nauti yhden kosketuksen Bluetooth-parituksesta päivitetyllä Fast Pair -kokemuksella Androidissa”, twiitti kertoi kuvan kera.

Eilisessä julkaisussa oli kuitenkin kyse erehdyksestä, ja twiitti poistettiin nopeasti näkyviltä. Verkosta vahingossa julkaistut tiedot eivät kuitenkaan näin häviä, ja esimerkiksi 9to5Google-sivusto kertoo Googlen kömmähdyksestä.

Kyse ei ollut enää myöskään edes ensimmäisestä kerrasta, kun Google paljastaa Pixel Buds A -kuulokkeista vilauksen ennenaikaisesti. Aiemmin kuulokkeiden pikkukuva päätyi jo myös Googlen uutiskirjeeseen.

Pixel Buds A -kuulokkeiden valkoisessa värissä myös kuulokkeiden latauskotelon sisusta sekä itse kuulokkeet ovat vaaleat, kun aiemmissa Pixel Buds -kuulokkeissa on mustia elementtejä kaikissa niiden värivaihtoehdoissa. Vaalea latauskotelon sisuta on sävyltään kuitenkin hieman harmaa. Aiemmin nähty vihreän väriversion paljastus kertoi myös sen osalta latauskotelon sisustan ja kuulokkeiden olevan kokonaisuudessaan vihreät.

Googlen paljastama kuva uusista kuulokkeista. Itse kuulokkeet ja latauskotelon sisusta ovat väriltään vihreät. Kuva: 9to5Google.
Googlen paljastama kuva uusista kuulokkeista. Itse kuulokkeet ja latauskotelon sisusta ovat väriltään vihreät. Kuva: 9to5Google.

Myös uusien kuulokkeiden odotetaan yhä sisältävän kosketustoiminnot, mutta pyyhkäisyelettä äänenvoimakkuuden säätämiseksi ne eivät tiettävästi tue. Tämä lienee yksi muutoksista, joka on tehty kuulokkeiden hinnan painamiseksi alkuperäisiä Pixel Buds -kuulokkeita edullisemmaksi.

Kattavasti mahdollisista muista eroista tulevien kuulokkeiden ominaisuuksissa verrattuna nykyisiin Pixel Buds -kuulokkeisiin nähden edullisemman hinnan saavuttamiseksi ei ole toistaiseksi tietoa.

Toistaiseksi ei myöskään tiedetä, milloin Google aikoo todella uudet kuulokkeensa julkistaa. Mahdollisesti se tapahtuu vasta 18. toukokuuta Google I/O -tapahtuman avauksessa.