Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Huippupuhelin kohtuuhintaan – tällainen on uusi OnePlus

OnePlus nousi muutama vuosi sitten yleiseen tietoisuuteen One-puhelimensa myötä. Lippulaivamallin ominaisuuksilla ja huomattavan halvalla hinnalla varustettu puhelin keräsi kehuja kautta linjan ja nousi nopeasti myyntihitiksi. Viime vuonna julkaistu One Plus 2 sai niin ikään hyvän vastaanoton, joskaan aivan ensimmäisen mallin kaltaista yllättäjää siitä ei tullut. Nyt OnePlus kokeilee jälleen eväitään lippulaivamallien haastajana ja tuoreet huhut lupailevatkin jo seuraavaa OnePlus 3 -mallia.

Ulkonäön suhteen OnePlus 3:sta nähtiin vuotokuvia jo, mutta nyt kuvia on saatu huomattavasti lisää. Erotuksena OnePlus 2:een, on OnePlus 3:ssa alumiininenrunko ja hieman Samsungin Galaxy-mallien tapaan ulkoneva kamera. Nyt vuotaneissa kuvissa näkyy puhelimen musta- tai tummanharmaa versio.

Teknisten tietojen osalta OnePlus 3:n voidaan odottaa sisältävän lippulaivamallien tasoista tekniikkaa ja käyttävän Qualcommin viimeistä Snapdragon 820 -suoritinta. RAM-muistia puhelimessa onversiosta riippuen neljä tai kuusi gigatavua ja tallennusmuistia 16 tai 64 gigatavua. Takakameran tarkkuus on16 megapikseliä ja etukameran 8 megapikseliä. Käyttöjärjestelmänä toimii Googlen viimeisin Android 6.0.1 -versio, jota täydentää OnePlussan oma Oxygen OS -käyttöliittymä.

OnePlus 3 hinnan arvellaan alkavan noin 300 eurosta ja nousevan asteittain tallennusmuistin määrän mukaan. Alla tänään ja eilen nähdyt vuotokuvat puhelimesta.