Acerin kovan tason Windows-luurista tulossa myös Android-versio

Elektroniikkavalmistaja Acer esitteli hiljattain Liquid Jade Primo -huippupuhelimensa, jota yhtiö vilautti aiemmin jo viime vuoden puolella. Windows 10 Mobilella toimiva älypuhelin kamppailee tasaväkisesti Microsoftin huippu-Lumioiden kanssa. Nyt Geekbench -testiohjelman kautta on vuotanut tietoja siitä, että Jade Primosta olisi tulossa myös Android-versio.

Windowsilla toimivan Acer Liquid Jade Primon mallinimi on S58. Geekbenchissä testatun Acerin laitteen mallinimi on S58A, jonka lopun A viittaa Androidiin. Testituloksistakin selviää, että väitetty Liquid Jade Primo toimii Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmällä.

Testiohjelman kautta ei käyttöjärjestelmän, järjestelmäpiirin ja RAM-muistin lisäksi vuotanut tarkempia tietoja laitteesta. Voitaneen kuitenkin odottaa, että Androidilla toimiva Liquid Jade Primo vastaisi teknisien tietojen valossa Windows-versiota. Geekbenchin perusteella laitteessa olisi Snapdragon 808 -järjestelmäpiiri ja kolme gigatavua RAM-muistia.

Acer Liquid Jade Primossa, joka toimii Windowsilla, on 5,5 tuuman AMOLED -kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 1920×1080 pikseliä. 32 gigatavun tallennustilan lisäksi laitteessa on 21 ja kahdeksan megapikselin kamerat. Hintaa laitteella on Euroopassa 569 euron verran.