Uusi Tinder Gold paljastaa tykkääjät jo etukäteen

Tinder, tuo ei-lainkaan-lihatiskimäinen deittailusovellus, on tuomassa uuden tilauspaketin kaikkein kiihkeimmin osumia hakeville käyttäjilleen. Uusi paketti kantaa nimeä Tinder Gold, ja tuo mieleen videopelien huijauskoodit, joilla kaikki kiva on heti käytettävissä.

Tinder Gold on samaan tapaan maksullinen tilaus kuin jo aiemmin tarjolla ollut Tinder Plus, ja itse asiassa ominaisuudetkin ovat hyvin pitkälti samoja. Tilaaja saa muun muassa rajattomat tykkäykset, mahdollisuuden perua aiempia pyyhkäisyjä sekä seuranhaun ilman aluerajoja. Plussaan verrattuna Gold tarjoaa kuitenkin vielä yhden lisäedun, eli Likes You -näkymän.

Likes You -näkymä näyttää Tinderissä, ketkä ovat jo tykänneet käyttäjästä. Seuraa etsivä saa eteensä ruudukon niistä käyttäjistä, jotka ovat jo hänen profiilistaan käyneet tykkäämässä, ja pikkukuvia voi joko suoraan pyyhkäistä haluamaansa suuntaan tai avata profiilin lähempää tarkastelua varten. Näin Matchien löytäminen käy suoraan ruudukosta, ilman pitkien listojen läpiselausta.

Tinder Gold otetaan käyttöön vähitellen, eikä lopullinen hinnoittelukaan ole vielä selvillä. Kultapaketti tulee aluksi tarjolle Argentiinassa, Australiassa, Kanadassa ja Meksikossa. TechCrunchin mukaan Tinder samalla testaa, kuinka paljon käyttäjät ovat uudesta tilauksesta valmiita maksamaan. Tinder Gold on tarkoitus myöhemmin tuoda tarjolle laajemmin.