Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Huawein uusi rannelaite suojaa käyttäjäänsä auringolta

Huawei esitteli tiistaina uuden Honor V8 -älypuhelimen. Samalla maailmalle paljastettiin myös Honor Band A1 -aktiivisuusranneke, jonka hihassa piilee yksi hieman omintakeinen ässä.

Honor Band A1 on minimalistinen ja ympärivuorokautiseen käyttöön tarkoitettu aktiivisuusranneke, jossa ei ole näyttöä lainkaan. Lopputulos onkin hyvin tyylikäs ja laite toimii varmasti asusteena.

Mukana ovat kaikki perinteiset ominaisuudet, kuten harjoitteluajan mittaus, lenkin mitan ja askelmäärien seuranta, kalorien polton mittaus ja unen laadun seuranta. Erikoisempi ominaisuus on Honor Band A1:een sisällytetty UV-sensori, joka mittaa ympäröivän säteilyn määrää ja antaa suojautumissuosituksia. Useimmat aktiivisuusrannekkeet eivät huolehdi käyttäjän oleskelusta auringossa, joten tässä Huawei-uutuus erottuu kilpakumppaneistaan.

Näytön puutetta korvataan pienellä LED-valolla, joka kertoo ilmoituksista ja puheluista. Lisäksi laite värisee tarvittaessa. Vedenpitävyydestä huolehtii IP57-luokitus ja 70 milliampeerin akun luvataan riittävän jopa 28 päiväksi. Ranneke toimii sekä Android- että iOS-puhelinten kanssa.

GSMArenan mukaan Honor Band A1 on saatavilla kaiken kaikkiaan kahdeksassa värissä, joista neljä on omistettu nahkarannekkeelle ja toiset neljä silikonirannekkeelle. Laite julkaistaan Kiinassa 25. toukokuuta noin 15 ja 30 euron hintaluokissa – nahkaranneke maksaa silikonia enemmän. Rannekkeen saapumisesta muille markkina-alueille ei ole toistaiseksi tietoa.

Honor Band A1 nahkarannekkeella.

 

Honor Band A1 silikonirannekkeella.