Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Onko tässä täydellinen älykello naisille? Ruusunkultaa ja Swarovskin kristallia

Huawei on paljastanut CES 2016 -messujen yhteydessä uutuuksia, kuten Mate 8 -huippupuhelimen eurohintoineen. Samalla julkistuksensa saivat kaksi uutta Huawei Watchia. Aiempaa koristeellisemmat ja eleganteiksi kehutut kellomallit on yhtiön mukaan suunnattu nimenomaan naisyleisölle.

Huawei Watch Jewel ja Huawei Watch Elegant ovat teknisesti ensimmäistä Huawei Watchia vastaavia laitteita. Halkaisijaltaan 44-millimetriset kellot on muovattu ruostumattomasta teräksestä ja varustettu Android Wear -käyttöjärjestelmällä, jonka ansiosta niitä voi käyttää sekä Android- että iOS-puhelinten kanssa.

Suurimmat uudistukset ovat siis kellojen ulkokuorissa. Jewel ja Elegant -kellot on päällystetty ruusukullalla ja kellotaulu on kehystetty 68 Swarovski Zirkonialla. Lisäksi kelloihin on saatavana aitoa italialaista nahkaa olevat rannekkeet Pearl White -valkoisena ja Sapphire Blue -sinisenä. Samoin kellotaulukokoelmassa on otettu uudet designit huomioon: 40 taulun valikoimasta 10 on suunniteltu vartavasten uusille kellomalleille.

Huawei Watch on parhaillaan myynnissä noin 20 maassa, mukaanlukien Suomi. Huawei Watch Jewel ja Huawei Watch Elegant suuntaavat samoille markkinoille arvioilta maaliskuussa. Kellojen hintatasosta Huawei ei toistaiseksi ole kertonut. Alkuperäisen Huawein hinnat lähtevät liikkeelle 399 eurosta.

Huawei Watch Elegant