Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Huawein uudet huippuluokan täyslangattomat FreeBuds Pro 2 -nappikuulokkeet tulivat myyntiin Suomessa 199 euron suositushinnalla

Kuulokkeet julkistettiin kesäkuun lopulla.

Huawein uudet, sen täyslangattomien nappikuulokkeiden huippua edustavat FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet ovat nyt tulleet saataville Suomessa.

FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet ovat nyt myynnissä Suomessa 199 euron suositushinnalla. Värivaihtoehtoja on kolme erilaista: keraaminen valkoinen (Ceramic White), huurteinen hopea (Silver Frost) ja hopeansininen (Silver Blue).

Uudet FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet ovat seuraajat syyskuussa 2020 julkistetuille alkuperäisille FreeBuds Pro -kuulokkeille. Niihin verrattuna Huawei on tehnyt uusissa kuulokkeissa useita erilaisia parannuksia.

FreeBuds Pro 2 -kehityksessä Huawein yhteistyökumppanina on ollut ensi kertaa kuulokkeiden osalta ranskalainen audiobrändi Devialet, jonka kanssa Huawei on tehnyt yhteistyötä jo aiemmin kaiuttimissaan. Devialet itse tunnetaan korkealaatuisista hifi-kaiuttimistaan.

Huawei FreeBuds Pro 2 -kuulokkeissa äänentoisto on toteutettu kahden elementin voimin Dual Sound System -järjestelmällä, kun FreeBuds Pro -kuulokkeissa käytössä oli yhden elementin ratkaisu. FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet sisältävät nelimagneettisen 11 millimetrin dynaamisen kaiutinelementin sekä erillisen diskanttielementin ja kaksi DA-muunninta.

Kuulokkeiden taajuusvaste yltää 14 hertsistä 48 kilohertsiin, joten kuulokkeet toistavat laajasti sekä matalat että korkeat äänet. Kuulokkeet ovat myös Hi-Res Audio -sertifioidut kuulokkeiden tukiessa tavanomaisten SBC- ja AAC-koodekkien ohella jopa 990 kbit/s -bittivirran korkean äänenlaadun LDAC-koodekkia Bluetooth 5.2 -yhteydellä.

Huawei FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet ja -latauskotelo.
Huawei FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet ja -latauskotelo.
Huawei FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet Ceramic White -värisenä.
Huawei FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet Ceramic White -värisenä.

FreeBuds Pro 2 -kuulokkeiden aktiivinen Triple Mic ANC TWS -melunvaimennus on parantunut 15 prosentilla ja Huawei markkinoi sen hiljentävän ulkopuolisia ääniä jopa 47 desibelillä, kun esimerkiksi FreeBuds Pro -kuulokkeissa hiljentävä vaikutus on vastaavasti 40 desibeliä. Aktiivinen melunvaimennus toimii kolmella eri voimakkuustasolla, minkä lisäksi tarjolla on läpikuuluvuustila.

FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet sisältävät myös Triple Adaptive Equalizer -taajuuskorjaimen, joka optimoi äänentoistoa reaaliaikaisesti äänenvoimakkuuden, kuulokkeen asennon ja korvakäytävän muodon mukaisesti.

Yksittäisessä kuulokkeessa on kolme mikrofonia ja yhdessä tekoälyalgoritmin kanssa kuulokkeiden pitäisi tarjota hyvä äänenlaatu myös puheluissa.

FreeBuds Pro 2 -kuulokkeiden ilmoitettu akunkesto on 4 tuntia aktiivisen melunvaimennuksen kanssa ja 6,5 tuntiin ilman sitä. Yhdessä latauskotelon kanssa akunkesto yltää jopa 18 tuntiin aktiivisen melunvaimennuksen kanssa ja 30 tuntiin ilman sitä.

Kuulokkeissa on 55 milliampeeritunnin ja latauskotelossa 580 milliampeeritunnin akku. Latauskotelo tukee USB-C-liitännän kautta lataamisen lisäksi langatonta latausta (Qi). Kuulokkeissa on nopea 3C-pikalataus, jolla ne latautuvat täyteen parhaimmillaan 40 minuutissa.

Yksittäinen kuuloke painaa 5,9 grammaa. Latauskotelon mitat ovat 67,9 x 47,5 x 24,5 millimetriä ja paino 52,1 grammaa. Kuulokkeet tukevat edelleen puristuseleohjausta eri toimintojen hallintaan.

Kestävyydeltään FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet ovat IP54-luokitellut, eli roiskevedenkestävät.

Huawei FreeBuds Pro 2 -latauskotelossa on Devialetin logo.
Huawei FreeBuds Pro 2 -latauskotelossa on Devialetin logo.