Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Huawein täyslangattomat FreeBuds 3 -vastamelunappikuulokkeet tulivat myyntiin 179 euron hintaan

Huawein täyslangattomat FreeBuds 3 -nappikuulokkeet tulevat myyntiin Suomessa tästä päivästä 18. marraskuuta alkaen. Huawei julkisti kuulokkeensa syyskuun alussa.

FreeBuds 3 -kuulokkeiden suositushinta Suomessa on 179 euroa. Värivaihtoehtoja on kaksi, kiiltävän musta ja kiiltävän valkoinen.

Uutuutena Huawein täyslangattomissa kuulokkeissa on aktiivinen vastamelutoiminto, joka suodattaa ympäristön ääniä. Kuulokkeiden ääni myös simuloi korvakäytävää ja melunvaimennuksen taajuus ja intensiivisyys mukautetaan erimuotoisiin korvakäytäviin sopiviksi.

Myös Apple toi hiljattain myyntiin vastamelutoiminnolla varustetun uuden version AirPods-kuulokkeistaan, AirPods Pron. Niistä poiketen Huawei-kuulokkeissa ei käytetä silikonikumisovittimia, vaan kuulokkeet ovat perinteisempää nappikuulokkemallia.

FreeBuds 3 -kuulokkeiden säilytys- ja latauskotelo on muodoltaan pyöreä. Kotelon akun lataaminen onnistuu myös langattomasti (Qi) langattomalla latausalustalla tai älypuhelimen takapinnan päällä, esimerkiksi valituissa ominaisuutta tukevissa Huawein puhelimissa.

Ensimmäisinä Huawein kuulokkeina FreeBuds 3:t on varustettu Huawein uudella Kirin A1 -piirillä, jonka Huawei on kertonut takaavan yksinkertaisen ja vakaan yhteyden, alhaisen viiveen ja tehokkaan melunvaimennuksen. Äänentoiston osalta kuulokkeet on varustettu 14 millimetrin ajureilla.

Kuulokkeiden akunkesto on neljä tuntia ja latauskotelon kanssa yhteensä 20 tuntia.

Kuulokkeissa voi käyttää kosketuseleitä esimerkiksi musiikintoiston hallinnointia ja puheluihin vastaamista varten. Kuulokkeet tukevat ensimmäisinä täyslangattomina kuulokkeina Bluetooth 5.1 -standardia, ja koteloineen kuulokkeet painavat yhteensä vain vajaat 60 grammaa.