Huhu: Huawein seuraavaan lippulaivaan tuplakamera

Huawein P8-lippulaivapuhelimen seuraajaa ei ole vielä julkistettu, mutta tämä ei tietenkään estä tietovuotoja alkamasta. Uusi vuotokuva vihjaa, että P9 saapuu markkinoille tuplakameralla varustettuna.

@OnLeaks-nimellä tunnettu vuotolähde Steve Hemmerstoffer on aktivoitunut selvästi @evleaksin toiminnan vähenemisen jälkeen. Uusimmassa julkaisussaan Hemmerstoffer esittelee kuvaa, jossa näkyy oletetusti Huawei P9:lle kuuluvia kameraliuskoja.

Liuskoissa näkyy selvästi paikat kahdelle vierekkäiselle takakameralle. Kameroiden oikealla puolella sijaitsevat aukot taas ovat todennäköisesti LED-salamavalolle ja tarkennuslaserille.

Lisäksi liuskoihin on selkeästi painettu nimet LTE ja Delux. Nämä vaikuttavat olevan kahden suunnitellun mallin nimet. LTE tarkoittaa luonnollisesti 4G-yhteyksiä, mutta muuten nimien merkitykset ja mallien erot jäävät epäselviksi.

Kyseessä on varhainen tietovuoto, jonka anti kannattaa ottaa vastaan varauksella. Vaikka tiedot pitäisivät juuri nyt paikkansa, voivat kamerasuunnitelmat tai mallinimet muuttua ennen julkaisua. Tiedot tarkentuvat varmasti vuodenvaihteen lähestyessä.

Purported #HuaweiP9 stripe suggest it will come with dual rear/main camera… #Huawei #Rumor pic.twitter.com/5NgLgm75CM

— Steve Hemmerstoffer (@stagueve) 3. lokakuuta 2015