Huawei toi myyntiin langattomat FreeLace- ja FreeBuds Lite -kuulokkeet

Huawei on tuonut myyntiin kaksi langatonta kuulokeuutuutta, Huawei FreeLace ja Huawei FreeBuds Lite -kuulokkeet.

FreeLace-kuulokkeet on varustettu niskan yli kiertyvällä hihnalla. Molemmissa FreeLace-korvanapeissa on halkaisijaltaan 9,2 millimetrin kuuloke, mikä takaa Huawein mukaan laadukkaan basson ja loistavan diskantin. Kuulokkeiden mikrofonin perinteisestä poikkeava Dual Cavity -rakenne sisältää ylimääräisen kanavan ilmalle, vähentäen merkittävästi tuulen vaikutusta puheen laatuun.

 

 

FreeLace-kuulokkeissa HiPair-teknologia mahdollistaa nopean laiteparin muodostamisen sekä kuulokkeiden pikalatauksen puhelimen akkuvirtaa hyödyntäen. Viiden minuutin lataus antaa kuulokkeille neljä tuntia käyttöaikaa ja täydellä latauksella virtaa riittää jopa 18 tunnin toistoon tai 13 tunnin puhumiseen.

Huawei FreeLace -kuulokkeiden suositushinta on 99 euroa. Saatavilla on kolme väriä: Graphite Black (musta), Amber Sunrise (punainen) ja Emerald Green (vihreä).

Täyslangattomilla FreeBuds Lite -kuulokkeilla Huawei puolestaan tarjoaa vaihtoehdon muun muassa Applen AirPods-kuulokkeille.

 

Huawei FreeBuds Lite -kuulokkeita voi ohjata kaksoisnapautuksella: esimerkiksi saapuvaan puheluun voi vastata kaksoisnapautuksella ja puhelun voi myös lopettaa samalla tavalla. Kuulokkeiden musiikin toisto keskeytyy automaattisesti sisäänrakennetun infrapunasensorin ansiosta, kun kuuloke otetaan pois korvasta. Kuulokkeet suodattavat myös jonkin verran ympäristön taustamelua, joten puhelut ja musiikki kuuluvat selkeästi hälyisessäkin ympäristössä.

Kuulokkeiden käyttöaika on normaalisti kolme tuntia, mutta niiden mukana tulevan latauskotelon avulla käyttöajan saa pidennettyä 12 tuntiin. Jo 15 minuutin lataus latauskotelossa tarjoaa 90 minuuttia lisää käyttöaikaa. Huawei FreeBuds Lite -kuulokkeilla on IPX4-luokitus, eli ne ovat roiskeen- ja hienkestävät.

Huawei FreeBuds Lite -kuulokkeiden suositushinta on 129 euroa ja ne ovat saatavilla hiilen mustana tai keraamisen valkoisena.

Huaweilla on myös käynnissä 17.6.-15.7.2019 ajan kesäkampanja, jossa Huawei P30 tai P30 Pro -älypuhelimen ostaja saa kaupan päälle valkoiset FreeBuds Lite -kuulokkeet.