Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Huawei P30:n ja P30 Pron punainen Auringonnousu-väri laajasti myyntiin maanantaina 17. kesäkuuta

Huawei on nyt virallisesti tiedottanut sen P30 ja P30 Pro -älypuhelinten tulevan saataville Suomessa punaisena ja oranssina hehkuvassa Auringonnousu-värissä (englanniksi Amber Sunrise) maanantaista 17. kesäkuuta alkaen.

Aiemmin P30:n ja P30 Pron värivaihtoehdot Suomessa ovat olleet Kiiltävä musta, vaaleansininen-violetti Kristalli sekä vihreä-sininen Revontuli.

“Huawei P30-sarjan myötä haluamme tarjota mahdollisuuksia oman, persoonallisen tyylin ilmaisuun. Suurin osa meistä haluaa älypuhelimen designin ja visuaalisuuden sopivan identiteettiimme. Tyylikäs muotoilu, rohkea väri ja puhelimen laadukas tuntuma ovat tärkeä osa päivittäistä käyttäjäkokemustamme ja luovat jopa tunnesiteen älylaitteeseen”, sanoo Huawein kuluttajaliiketoiminnan markkinointi- ja viestintäjohtaja Elina Takala.

Auringonnousu-väriset P30 ja P30 Pro tulivat tilattavaksi Gigantista sekä muutamista muista pienemmistä Suomen ulkopuolelta hankintansa tekevistä verkkokaupoista jo aiemmin. Maanantaista 17. kesäkuuta alkaen uuden värin saatavuus laajenee useammille jälleenmyyjille Suomessa.

Ominaisuuksiin uusi väri ei tuo eroa. Lisäksi Auringonnousu-väri on saatavilla P30:n lisäksi molempien, 6+128 ja 8+256 gigatavun, muistiversioiden yhteydessä P30 Prosta. Suositushinta P30:lle on yhä 699 euroa ja P30 Prolle 849 ja 949 euroa muistimäärästä riippuen.

Huawei lanseeraa uuden värivaihtoehdon huippupuhelimestaan poikkeuksellisessa tilanteessa. Huawein mukaan huolimatta Yhdysvaltojen rajoituksista kuitenkin kaikki nykyiset käytössä olevat ja ostettavissa olevat Huawei-puhelinmallit, mukaan lukien P30-sarjan puhelimet, saavat kaikki tietoturvapäivitykset normaalisti, ja ne jatkavat Googlen palveluiden käyttöä koko elinkaarensa ajan.

 

Huawei P30 Pro Amber Sunrise.
Huawei P30 Pro Amber Sunrise.
Huawei P30 Amber Sunrise.
Huawei P30 Amber Sunrise.