Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Huawei uusi jättipuhelin näyttäytyy vuotokuvassa

Huawei julkistaa näillä näkymin seuraavan Mate-puhelimensa vielä marraskuun aikana. Laitteesta on jo nähty varhaista kuvamateriaalia ja teknisiä tietoja. Uusin vuotokuva sisältää kuitenkin aiemmista kuvista poikkeavaa muotoilua.

Sarjavuotaja @OnLeaks jakoi eilen Twitterissä uuden kuvan Mate 8:sta. Kuvassa näkyy hoikka, metalliselta vaikuttava puhelin, jonka takakuoressa on pyöreä kameraelementti ja sen alle sijoitettu sormenjälkitunnistin.

Nyt nähty design poikkeaa hieman aiemmista vuotokuvista, eritoten kameran osalta. Uusimmassa kuvassa näkyvä puhelin muistuttaa itse asiassa kovasti Mate S:ää, sillä nähtävissä on samaa hoikkaa profiilia, kaartuva takakuori ja päätyyn sijoitetut kaiuttimet. Näiltä osin designsuuntaus on siis varsin uskottava. Tästä huolimatta on hyvä muistaa, että kyseessä on varmistamaton vuotokuva.

Mate 8:n julkistuksen odotetaan tapahtuvan 26. marraskuuta. Puhelimesta pitäisi löytyä muun muassa Huawein oma Kirin 950 -järjestelmäpiiri, kuuden tuuman QHD-näyttö, kolme tai neljä gigatavua RAM-muistia sekä 13 ja 8 megapikselin kamerat.

Oletettu Huawei Mate 8 vanhemmassa vuotokuvassa