Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Huawei julkaisi Petal Maps -kartta- ja navigointisovelluksensa Huawei Watch 3 -älykelloille

Petal Maps nyt myös uusille Huawei-älykelloille.

Huawei on kertonut tuovansa oman Petal Maps -kartta- ja navigointipalvelunsa sovelluksena uusille Huawei Watch 3 -sarjan älykelloilleen eli Huawei Watch 3:lle ja Huawei Watch 3 Prolle. Samalla Huawei on esitellyt joukon uusia ominaisuuksia myös Petal Maps -älypuhelinsovellukseen.

Petal Maps on nyt ladattavissa AppGallery-sovelluskaupasta Huawei Watch 3 -sarjan älykelloille. Sovellus tarjoaa navigointitiedot suoraan kellon näytölle, mikä tekee reittiohjeiden tarkistamisesta helppoa ja nopeaa esimerkiksi kävellessä tai pyöräillessä.

Huawei Watch 3 ja Huawei Watch 3 Pro tulivat myyntiin elokuun alussa.

Lisäksi Huawei on kertonut, että Petal Maps -sovelluksen versio 1.9 sisältää uusia toimintoja:

  • Pikavalinnat, joilla käyttäjä voi syöttää sekä koti- että työosoitteensa ja luoda näin oikotiekortteja, joiden kautta työmatkan reitti ja kulkemisaika on nopea tarkistaa. Paranneltu navigointi kattaa nyt autoilun, kävelyn, pyöräilyn sekä julkisen liikenteen. Kodin ja työpaikan tiedot säilytetään vain sovelluksessa vahvasti suojattuina, kertoo Huawei.
  • Säätiedot, jotka kertovat yksityiskohtaista tietoa sääennusteista matkalla, näyttävien animaatioiden avustamana. Säätiedot näytetään suoraan kartalla erottuvien efektien, kuten myrskyvaroitusten, kera.
  • Satelliittikartta ja maastokarttakerrokset. Uusi satelliittikartta antaa täsmällisen katsauksen matkan maisemiin satelliittikuvien kautta. Korkeatarkkuuksisen satelliittikartan ja erillisen maastokartan avulla käyttäjät voivat esimerkiksi tunnistaa maantieteellisiä kiintopisteitä.
  • Reaaliaikaiset liikennetiedot. Viimeisin päivitys on tuonut selkeät värimerkinnät, jotka kertovat nopealla vilkaisulla teiden liikenteen nopeudesta. Kuljettajat voivat myös tarvittaessa tarkastella suurennettuja risteyskarttanäkymiä, joiden avulla monimutkaisten risteysalueiden navigointi on helppoa.

“Petal Maps -sovelluksen päivitykset tulevat saataville otolliseen aikaan, kun moni palaa takaisin töihin ja harrastusten pariin. Saumattomasti yhteen toimiva teknologia ja navigointijärjestelmät auttavat käyttäjiä löytämään määränpäänsä aiempaa sujuvammin. Lisäksi Petal Mapsin saapuminen Huawei Watch 3 -älykelloille tarjoaa nyt täysin uuden ja sujuvan tavan löytää perille”, kertoo Huawein liiketoiminnan kehityspäällikkö Vaito Sauna-aho.

Huawein mukaan alun perin lokakuussa 2020 julkaistu Petal Maps -sovellus on saatavilla yli 140 maassa ja 26 navigointikielellä, ja sillä on yli 2,7 miljoonaa käyttäjää Euroopassa. Petal Maps on saatavilla kaikille Android-älypuhelimille sekä AppGallery- että Google Play -sovelluskaupoista.