Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Huawei julkaisi oman Petal Mail -sähköpostipalvelunsa

Huawei tarjoaa nyt myös oman vaihtoehdon Gmailille.

Huawei on panostanut viime aikoina kasvavissa määrin omiin palveluihinsa – erityisesti sen jälkeen, kun Yhdysvaltojen rajoitukset veivät uusista Huawein laitteista pois esiasennetut Google-palvelut jo pari vuotta sitten.

Nyt Huawei on julkaissut oman Petal Mail -sähköpostipalvelunsa, jota voidaan pitää sen vastineena Googlen Gmailille.

Petal Mail -palvelun kautta Huawei tarjoaa @petalmail.com-sähköpostiosoitteen. Palvelu on käytettävissä Huawein AppGallery-sovelluskaupasta saatavilla Petal Mail -sovelluksella sekä myös petalmail.com-verkko-osoitteen kautta selaimella.

Uuden sähköpostipalvelun käyttöönoton jälkeen Petal Mail -sähköpostiosoitetta on mahdollista käyttää lisäksi Huawei ID:nä muiden Huawei-palveluiden osalta. Sähköpostiin kirjautuminen onnistuu samoin myös Huawei ID -käyttäjätiliin liitetyillä muilla tunnistautumistavoilla (kasvontunnistus, sormenjälkitunnistus, tekstiviestivahvistus).

Muuten Petal Mail tarjoaa tutut sähköpostin lähetys- ja vastaanotto-ominaisuudet, mukaan lukien cc- ja bcc-kopiot, liitetiedostot ja muuta. Sovelluksen käyttöliittymässä sähköposteja voi hallita myös pyyhkäisytoiminnoilla, joilla niitä voi esimerkiksi arkistoida tai merkitä lukemattomiksi.

Huawein aiempia Petal-palveluita ovat olleet muun muassa Petal Maps -kartta- ja navigaatiosovellus sekä Petal Search -haku.