Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Huawei Band 6 tuli tilattavaksi Suomessa - aktiivisuusranneke suurella näytöllä alle 70 eurolla

Huawei Band 6 tarjoaa poikkeuksellisen suuren näytön aktiivisuusranneeessa.

Huawein maaliskuun lopulla hiljaisesti julkistama suurinäyttöinen Huawei Band 6 -aktiivisuusranneke on saapunut nyt yhtä hiljaisesti myös tilattavaksi Suomessa.

Huawei Band 6 on tilattavissa esimerkiksi Elisalta ja Verkkokauppa.comilta, ja toimitusten kerrotaan alkavan pian eli muutaman päivän päästä. Yleinen hintataso Huawei Band 6:lle Suomessa on noin 69 euroa.

Huawei Band 6 on käytännössä sama laite kuin, joka julkaistiin jo aiemmin Huawein sittemmin myymän, entisen sisarbrändinsä Honorin alla Honor Band 6 -nimellä.

Ulkonäöltään ja ominaisuuksiltaan Huawei Band 6 muistuttaa myös jo syksyllä 2020 lanseerattua Huawei Watch Fitiä, muttei esimerkiksi sisällä sisäänrakennettua GPS-paikannusta, näytön koko on pienempi ja sisäistä tallennusmuistia esimerkiksi musiikin tallentamiseksi ei ole. Kyse Huawei Band 6:ssa onkin ensisijaisesti aktiivisuusrannekkeesta, jossa vain on älykellokoon näyttö.

Huawei Band 6:ssa on 1,47 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö 368×194 pikselillä ja 282 pikselillä tuumaa kohti. Laitteen mitat ovat 43 x 25,4 x 10,99 millimetriä, paino 18 grammaa ja ranneke on silikonikumia. Vedenkestävyys 5ATM-tasolla yltää jopa 50 metrin syvyyteen asti, eli Huawei Band 6 soveltuu hyvin myös käyttöön uidessa.

Värivaihtoehtoja on Suomessa kolme erilaista: musta Graphite Black, pinkin rannekkeen kullanväriseen runkoon yhdistävä Sakura Pink ja oranssin rannekkeen kullanväriseen runkoon yhdistävä Amber Sunrise. Vihreää Forest Greeniä jälleenmyyjät eivät ole vielä valikoimiinsa listanneet.

Aktiivisuuden ja harjoitusten seurantaan Huawei Band 6:ssa on jatkuva optinen sykemittaus, veren happipitoisuuden mittaus (SpO2) sekä kiihtyvyysanturin ja gyroskoopin yhdistävä 6-akselinen IMU-liikeanturi. Erilaisia harjoitusmuotoja on tuettuna 96 kappaletta.

Lisäksi Huawei Band 6 tukee uniseurantaa, stressitason mittausta sekä kuukautisten seurantaa.

Paritettuun älypuhelimeen Huawei Band 6 yhdistyy Bluetooth 5.0 LE -yhteydellä. Käyttö onnistuu sekä Androidin (6.0 tai uudempi) tai iPhonen (iOS 9.0 tai uudempi) kanssa.

Aktiivisuus- ja hyvinvointiominaisuuksien lisäksi Huawei Band 6 kertoo älypuhelimen saapuvista puheluista ja ilmoituksista, tarjoaa säätietoja, mahdollistaa älypuhelimesta toistettavan musiikin hallinnan sekä voi toimia kameran kauko-ohjaimena.

Kuukautisseuranta ja musiikin hallinta vaativat pariksi Android-puhelimen, kameran kauko-ohjaus Huawein EMUI 8.1:llä tai uudemmalla ohjelmistolla varustetun laitteen.

Huawei Band 6:n akunkesto yltää 14 päivään tyypillisessä käytössä ja 10 päivään aktiivisemmassa käytössä. Akun pikalataus tuo vain 5 minuutissa jo kaksi päivää käyttöaikaa.

Painikkeita Huawei Band 6:ssa on vain yksi.
Painikkeita Huawei Band 6:ssa on vain yksi.