Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Virtuaalitodellisuuteen kuukausimaksulla - HTC avaa uuden Vive-mahdollisuuden

HTC Vive juhlii syntymäpäiviään.
HTC Vive juhlii syntymäpäiviään.

HTC:n virtuaalitodellisuuslaite Vive täyttää ylihuomenna, 5. päivä huhtikuuta yhden vuoden. Sen kunniaksi HTC on tänään kertonut tiedotteessaan, miten vuosipäivää juhlitaan. Tarjolle tulee muun muassa 100 euron alennus Vivestä, ilmainen peli ja uudenlainen tapa hankkia itselleen pelejä.

Vuosipäivänä HTC tuo tarjolle Viveport-palvelun, jonka avulla käyttäjät voivat pelata eri pelejä 7,99 euron kuukausihintaan. Käyttäjät valitsevat palvelussa saatavilla olevista sovelluksista viisi, joita haluavat käyttää sinä kuukautena. Näin ollen käyttäjät voivat uudistaa sovelluskirjastoaan joka kuukausi tai sitten vain kokeilla jotain sovellusta, minkä jälkeen voi tehdä ostopäätöksen. Tällä hetkellä palvelussa on yli 50 sovellusta. Palvelua voi kokeilla kuukauden ilmaiseksi.

1-vuotispäivän kunniaksi HTC tarjoaa Arcade Saga -pelin, jonka hinta on normaalisti 19,99 euroa jonkun Vive-ostoksen kylkeen. Mikäli mietit HTC Viven hankkimista, HTC alentaa Viven hintaa 100 eurolla 5. päivä huhtikuuta. 100 euron alennus on saatavilla Vive.comin lisäksi Webhallenissa ja Verkkokauppa.comissa.