Laadukkaat vuotokuvat: HTC-uutuudessa paljon herkkuja

HTC esitteli joulukuussa – pitkän huhumyllyn päätteeksi – One A9 -älypuhelimen. Laite oli keskihintaiseksi puhelimeksi laadukkaasti valmistettu ja lupaili nopeita järjestelmäpäivityksiä. Toisaalta hämmennystä aiheuttivat kiistatta uusilta iPhoneilta lainaava ulkomuoto ja erikoinen hintapolitiikka eri alueilla. Pian keskihintaisten laatupuhelinten sarja jatkuu odotetulla HTC One X9 -mallilla, joka on nyt nähty kaikista kulmista uusien korkealaatuisten vuotokuvien myötä.

Kiinalaisesta Anzhuo-blogista peräisin olevat ja Phandroidin jakamat kuvat esittelevät One X9:ää todella tarkasti. Puhelin on nähtävissä edestä, takaa ja sivuilta useissa lähikuvissa.

Kuvissa nähtävä puhelin on hyvin pitkälti identtien aiemmin nähtyihin kuviin verrattuna, eli One X9:n muotoilussa ei pitäisi olla enää epäselvyyksiä. Puhelin heijastelee jonkin verran One A9:n muotoilua, mutta on silti selvästi oma yksilönsä. Erityisesti edestä löytyvät kaiuttimet, jotka jäivät One A9:stä uupumaan, sekä Nexus 6P:mäinen kamera-alue tuovat One X9:lle ilmettä.

One X9:n sisuksiin odotetaan tällä hetkellä kahdeksanytimistä MediaTekin suoritinta, kahden gigatavun RAM-muistia, 16 gigatavun tallennustilaa ja 13 megapikselin takakameraa. Näytön koon uskotaan asettuvan 5,5 tuuman tietämille ja tarkkuuden 1920 x 100 pikseliin.