Uusi verkkokauppa Teknavi.com

HTC päivitti huippupuhelimeensa paremman kameran

HTC on esitellyt parikin uutta puhelinmallia. Käytännössä uudistukset ovat kuitenkin pieniä. ”Supreme Camera” on HTC:n metallirunkoisen lippulaivamalli One M9+:n paremmalla kameralla varustettu erikoisversio, kun taas Butterfly 3 on lähinnä vain nimensä osalta uudistettu versio yhtiön muovirunkoisten puhelimien huippumallista, J Butterflysta.

HTC esitteli huippumalli One M9+:n jo viime keväänä, mutta nyt laitteesta esiteltiin Supreme Camera -versio, jossa takakamera on uusittu. Muuten malli on ennallaan, 5,2-tuumaista näyttöä, MediaTekin Helio X10 -suoritinta ja sormenjälkitunnistinta myöden. Takakamera on nyt varustettu 21 megapikselin kennolla ja optisella kuvanvakaimella. Kun perusmallin One M9+:ssakäytettiin kaksoiskameraa, jossa pääkameran rinnalla apukamera luki etäisyyksiä kuvattaviin kohteisiin, uudessa Supreme Camera -mallissa tuon lisälinssin takaa löytyy kameran lasertarkennusjärjestelmä.

HTC J Butterfly on Japanin ulkopuolella nimeltään Butterfly 3.

Toinen uutuus on HTC Butterfly 3, joka on muovirunkoinen ja varustettu 5,2-tuumaisella näytöllä sekä Snapdragon 810 -suorittimella. Kyseessä on käytännössä sama malli, joka julkaistiin toukokuussa Japaniassa nimellä J Butterfly, mutta nyt uuden nimen myötä laite julkaistaan myös Japanin ulkopuolella. Vielä on kuitenkin epäselvää, kuinka laajoille markkinoille tämä muovirunkoisten puhelimien lippulaiva julkaistaan.