Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Vuotokuva: HTC:n uusi huippupuhelin "iPhonemainen"

Pitkin vuotta huhuissa liikkunut HTC One A9 – joka tunnetaan myös nimellä Aero – on alkanut vuotaa tietoja kasvavaan tahtiin. Yleensä tämä on merkki siitä, että laitteen julkistus on lähellä. Tällä kertaa saimme aiempaa paremman katsauksen laitteen muotoiluun ja värivaihtoehtoihin.

Evan Blass eli @evleaks on julkaissut uutta kuvamateriaalia One A9:stä. Kuvat näyttäisivät varmistavan, että HTC-uutuus on muotoilultaan iPhonemainen, eritoten takaapäin tarkasteltuna.

Lisäksi kuva tarjoaa uutta tietoa One A9:n oletetuista värivaihtoehdoista. @evleaksin mukaan puhelin saapuu markkinoille ainakin kuudessa eri värissä: kulta, hopea, viininpunainen, tummanharmaa, ruusukulta ja metallinharmaa.

Aluksi puhelin kulki pitkään nimellä Aero, mutta sittemmin One A9 on asettunut huomattavalla varmuudella laitteen lopulliseksi nimeksi. Aiemmin tässä kuussa julkisuuteen vuotivat myös laitteen oletetut tekniset tiedot. Lippulaivamallin sijaan One A9:n odotetaan suuntaavan keskiluokkaan muun muassa Snapdragon 617 -järjestelmäpiirin, kahden gigatavun RAM-muistin ja viiden tuuman näytön voimalla.

Näillä näkymin HTC julkistaa One A9:n viimeistään ensi kuun alussa. Tietojen varmistumista ei siis tarvitse odottaa enää pitkään.

Aero. pic.twitter.com/vJ9Xdx6mn1

— Evan Blass (@evleaks) 29. elokuuta 2015