Vuotokuvat: HTC:lta taas uusi "iPhone-kopio"

HTC esitteli tänä syksynä uuden One A9 -puhelimen, joka muistuttaa erehdyttävästi Applen uusia iPhone-älypuhelimia. Nyt luvassa on lisää tuttua designia, sillä HTC:n tulevasta One X9 -puhelimesta on vuotanut verkkoon uusia kuvia ja tekniset ominaisuudetkin ovat jo paljastuneet. Kuvat ja tiedot vuoti verkkoon CNMO.com.

One X9:ssä olisi suuri 5,5 tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus olisi Full HD -tasoa eli 1920 x 1080 pikseliä. HTC käyttänee laitteessaan IPS LCD -tekniikkaa. Puhelimen sisuksissa hyrräisi kahdeksanytiminen suoritin 2,2 gigahertsin taajuudella. Suoritin lienee MediaTekin käsialaa. Suorittimen tukena olisi kahden gigatavun verran RAM-käyttömuistia ja 16 gigatavun tallennustilaa voisi laajentaa parhaimmillaan jopa teratavulla.

Kuvausominaisuuksista huolehtisi 13 megapikselin takakamera ja viiden megapikselin etukamera. Puhelimen käyttöjärjestelmänä toimisi Android 5.0.2 Lollipop, mutta mitä todennäköisimmin versionumero päivittyy 6.0 Marshmallowiin ennen virallista julkistusta. One X9:n fyysiset mitat olisivat 153,2 × 75,9 × 7,99 millimetriä ja se painaisi 172 grammaa.

Takaa HTC One X9 muistuttaa paljon iPhonea