Honor-pomo vahvisti: taittuvanäyttöinen simpukkapuhelin tulossa tänä vuonna ja älysormus työn alla

Honor on laajentumassa uusiin tuotekategorioihin.

Toimitusjohtaja George Zhao on vahvistanut CNBC:n haastattelussa Mobile World Congress -messujen yhteydessä Honorin kehittävän sekä uutta älysormusta että ensimmäistä taittuvanäyttöistä simpukkapuhelintaan. Molempien näistä pitäisi olla tulossa markkinoille vielä vuoden 2024 aikana.

Honorilla on jo useampia taittuvanäyttöisiä puhelimia, mutta ne ovat olleet suurempia ja kirjan tavoin sivusuunnassa avautuvia – kuten viimeisimpänä Suomessa helmikuussa myyntiin tullut Magic V2 – tai ulospäin taittuvia, kuten Kiinassa julkaistu Honor V Purse.

Honorin taittuvanäyttöisestä simpukkapuhelimesta, jolla se haastaisi esimerkiksi Samsungin Galaxy Z Flip -mallit ja Motorolan Razrit, on kuultu huhuja jo jonkin aikaa. Nyt Honor-pomo on vahvistanut kehitystyön edenneen jo pitkälle.

”Tänä vuonna valmistaudumme flip-puhelimen lanseeraukseen – nyt kun olemme sisäisesti viimeisessä vaiheessa”, kommentoi George Zhao haastattelussa. ”Suhtaudumme erittäin myönteisesti taittuvien tulevaisuuteen.”

Lisäksi Honor suunnittelee puettavien tuotteidensa valikoiman laajentamista älysormuksella.

Älysormusten markkina voi olla lähdössä suureen kasvuun, kun suuremmat valmistajat esittelevät omia uutuuksiaan haastamaan esimerkiksi yhtenä hyvinvointia seuraavien sormusten pioneerina toiminutta suomalaista Ouraa. Samsung kertoi Mobile World Congressin yhteydessä lisätietoja ja esitteli ensi kerran julkisesti – vielä lasilaatikoiden sisällä – tulevaa Galaxy Ring -sormustaan.

Honorin toimitusjohtajan George Zhaon mukaan Honor kehittää omaa älysormustaan.

”Sisäisesti meillä on tällainen ratkaisu, nyt työskentelemme sen parissa, jotta tulevaisuudessa voit saada Honor-sormuksen”, kommentoi Zhao CNBC:n haastattelussa.

Juuri tarkempia tietoja sormuksesta Zhao ei vielä paljastanut, mutta hänen mukaansa sormus on osa Honorin laajempaa keskittymistä terveyteen.

George Zhao ei kommentoinut sormuksen aikataulua, mutta CNET-sivustolle Honor vahvisti myöhemmin sormuksen olevan tulossa myyntiin vielä vuoden 2024 aikana.