Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Honor-julkistus tulossa 20. kesäkuuta

Huawein sisarbrändi Honor on järjestämässä virtuaalisen julkistustilaisuuden parin viikon kuluttua 20. kesäkuuta.

Tarkempia tietoja tulevasta julkistuksesta ei vielä ole, mutta lähetettyjen kutsujen mukaan tulossa on Eurooppaan uusi tuote, joka tarjoaa yhdessä paketissa uuden määritelmän nopeudelle, luotettavuudelle ja edullisuudelle.

Mahdollinen päivänvalon virallisesti parin viikon päästä näkevä puhelin voisi olla odotettu ja huhuttu Honor 8, seuraaja erittäin suosituksi nousseelle Honor 7:lle.

Honor 8 -huhut olivat pinnalla aiemmin tällä viikolla ja tiedot odottivat julkistusta kesäkuun aikana, minkä kanssa nyt kuultu ilmoitus julkistustilaisuudesta istuisi hyvin yhteen.

Honor 8:aan odotetaan huhujen perusteella kovan luokan ominaisuuksia sen todennäköiseen keskiluokkaan sijoittuvaan hintalappunu nähden. Näytön koko säilyisi Honor 7:ään nähden ennallaan 5,2 tuumassa, järjestelmäpiiriksi olisi tulossa joko Kirin 950 tai Kirin 955 ja RAM-muistia olisi neljä gigatavua. LisäksiHuawein P9-lippulaivamallin sekä Kiinan markkinoille esitellyn Honor V8:n tavoin myös Honor 8 olisi väitetysti saamassa vastaavan 12 megapikselin kaksoiskameran.

Muita Honor 8:n ominaisuuksia olisivat USB-C-tyypin liitäntä, tuki langattomalle lataukselle, infrapunalähetin kaukosäädinkäyttöön sekä yli 3 000 milliampeeritunnin akku. Epäilemättä myös sormenjälkitunnistin on mukana kokonaisuudessa.

Ulkoisesti Honor 8:ssaodotetaan käytettävän enemmän lasia alumiinin sijaan.

Mahdollista toki myös on, että Honor esittelee parin viikon päästä jonkin muun uutuuden kuin odotetun Honor 8:n.