Honor julkaisi jo tarkat tuotekuvat: tältä näyttää taittuvanäyttöinen Magic V Flip -simpukkapuhelin - täysi julkistus luvassa 13. kesäkuuta

Honor on vahvistanut odotetulla tavalla tulevansa julkistamaan kesäkuussa ensimmäisen taittuvanäyttöisen simpukkapuhelimensa.

Honor Magic V Flipin täysi julkistus tapahtuu 13. kesäkuuta, mutta Honor on jo julkaissut puhelimesta tarkat tuotekuvat kolmena eri värivaihtoehtona.

Honor Magic V Flipissä on erittäin kookas kansinäyttö, joka ukottuu reunasta reunaan. Näyttö ympäröi kahta eri kokoista kamerareikää. Aiempien huhujen mukaan kansinäyttö olisi toistaiseksi suurin mitä taittuvanäyttöisissä simpukkapuhelimissa on nähty. Erikoisella tavalla Honor on sijoittanut LED-kuvausvalon erilleen kameroista puhelimen toiseen puoliskoon.

Teksti kamerarenkaassa vahvistaa pääkameran tarkkuudeksi 50 megapikseliä ja aukon kooksi f/1,9. Lisäksi kamerassa on optinen kuvanvakain.

Honor Magic V Flipin kansinäytössä on kaksi kamerareikää - suurempi ja pienempi.
Honor Magic V Flipin kansinäytössä on kaksi kamerareikää – suurempi ja pienempi.
Kuvausvalo Honor Magic V Flipissä sijaitsee erikoisesti eri puoliskossa kuin kamerat.
Kuvausvalo Honor Magic V Flipissä sijaitsee erikoisesti eri puoliskossa kuin kamerat.
Honor Magic V Flipin sisäpuolen näytössä on reikä etukameralle.
Honor Magic V Flipin sisäpuolen näytössä on reikä etukameralle.

Magic V Flipin sisäpuolen taittuvan näytön yläreunan keskeltä löytyy odotetulla tavalla reikä etukameralle. Samoin sormenjälkilukija löytyy yllätyksettömästi virtapainikkeesta puhelimen oikealla sivulla.

Honor julkistaa näillä näkymin Magic V Flipin aluksi Kiinan markkinoille, ja mahdollinen kansainvälinen lanseeraus on ohjelmassa myöhemmin.

Honor on toistaiseksi tuonut markkinoille useita suurempia, kirjan tavoin sivusuunnassa auki taittuvalla näytöllä varustettuja puhelimia. Viimeisimpänä näistä Honor toi Suomessa myyntiin Magic V2:n helmikuussa.

Honor Magic V Flip kolmena värivaihtoehtona.
Honor Magic V Flip kolmena värivaihtoehtona.

Tuotekuvissa Magic V Flipistä on nähty kolme värivaihtoehtoa: mustan ohella valkoinen sekä pinkki, joissa molemmissa on kuvioviimeistely.

Magic V Flipin järjestelmäpiiristä ei ole vielä tietoa. Muuten viranomaistiedot ovat nähtävästi paljastaneet puhelimen tukevan 66 watin pikalatausta. Akun kapasiteetti on huhujen mukaan 4 500 milliampeerituntia, ja näin ollen suurin taittuvanäyttöisten simpukkapuhelinten kategoriassa.

Lisäksi huhut ovat kertoneet Honorilta voivan tulla kaksi erilaista versiota taittuvanäyttöisestä simpukkapuhelimesta, mutta mallien välisistä eroista ei ole vielä tietoa.

Eri muistiversioita Magic V Flipistä ovat 12+256 gigatavua, 12+512 gigatavua ja 12 gigatavua + 1 teratavu.

Honor Magic V Flip edestä eri värivaihtoehtoina.
Honor Magic V Flip edestä eri värivaihtoehtoina.