Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Honor Band 6 tuli myyntiin Suomessa 59,90 euron suositushinnalla

Honor Band 6 tarjoaa kookkaan näytön.

Huaweista itsenäiseksi yhtiöksi irronneen Honorin uusi Honor Band 6 -aktiivisuusranneke on tullut myyntiin Suomessa.

Suurella näytöllään jo älykellomittoihin kasvaneen Honor Band 6:n suositushinta Suomessa on 59,90 euroa.

Honor Band 6 on ensimmäinen tuoteuutuus Honorilta Suomen markkinoille sen jälkeen, kun Huawei kertoi Honorin myynnistä uusille omistajille 17. marraskuuta. Kiinassa Honor Band 6 kuitenkin julkistettiin jo marraskuun alussa.

“HONOR Band 5 on ollut yksi Suomen suosituimmista älylaitteista loistavan hinta-laatusuhteensa vuoksi. Uskomme vahvasti, että suomalaiset tulevat ottamaan myös uuden, entistä monipuolisemman Band 6 -mallin lämmöllä vastaan. Laitteessa on kaikki ne elementit, joilla käyttäjä pystyy seuraamaan hyvinvointiaan helposti, vaivattomasti ja isommalta näytöltä”, sanoo Honorin Suomen myyntijohtaja Jaakko Koski-Lammi.

Näyttö Honor Band 6:ssa on kasvanut edeltäjän Honor Band 5:n 0,95 tuumasta 1,47 tuumaan, eli jo samoihin mittoihin monien älykellojen kanssa. Näyttö ei myöskään ole kovinkaan paljon pienempi kuin Honor Watch ES:n 1,64 tuuman näyttö, jota Honor Band 6 muutenkin muistuttaa muodoltaan.

Honor Band 6:n AMOLED-näyttöpaneelin tarkkuus on 368×194 pikseliä ja sen pintana on 2.5D-lasi. Suuremman näytön myötä etupuolelta ei enää löydy erillistä painiketta. Oikealla kyljellä yksittäinen painike ja vasemmalle kyljelle on kaiverrettu näyttävästi Honor-logo.

Honor Band 6:n rannekevärivaihtoehtoja ovat musta Meteorite Black, harmaa Sandstone Grey ja korallinpinkki Coral Pink. Itse laitteen runko on aina musta.

Band 6:n oikealta kyljeltä löytyy Honor-logo.
Band 6:n oikealta kyljeltä löytyy Honor-logo.
Erilaisia kellotauluja Honor Band 6 tarjoaa laajan valikoiman.
Erilaisia kellotauluja Honor Band 6 tarjoaa laajan valikoiman.

Honor Band 6 sisältää vuorokauden ympäri toimivan sykemittauksen, veren happipitoisuuden mittauksen (SpO2), uniseurannan ja kuukautiskierron kalenterin. Honor Band 6 voi myös varoittaa epätavallisesta sydämen sykkeestä tai veren happipitoisuuden arvosta. Tarjolla on lisäksi hengitysharjoituksissa avustava toiminto.

Erillisen seurannan osalta tuettuja harjoitusmuotoja on kymmenen (ulko- ja sisäjuoksu, ulko- ja sisäkävely, ulko- ja sisäpyöräily, uinti, elliptinen laite, soutu sekä vapaa harjoittelu). Näistä kymmenestä harjoitusmuodosta kuuden osalta Honor Band 6 osaa tunnistaa ne automaattisesti – näitä ovat juoksu, kävely, soutu ja elliptinen laite.

Unen seurannassa Honor Band 6 tallentaa unen keston ja vaiheet eli syvän, kevyen ja REM-unen. Lisäksi tarjolla on ehdotuksia unen parantamiseen.

Akunkesto yltää käytöstä riippuen 10-14 vuorokauteen 180 milliampeeritunnin akulla. Laturi kiinnittyy magneetilla Honor Band 6:n taustaan, ja jo 10 minuutin lataus antaa käyttöaikaa jopa kolmeksi päiväksi.

Älypuhelimeen Honor Band 6 yhdistyy Bluetooth 5.0 -yhteydellä. Sisäänrakennettua GPS-paikannusta ei ole. Aktiivisuus- ja harjoitustoimintojen lisäksi Honor Band 6 esimerkiksi esittää ilmoituksia paritetusta älypuhelimesta, mahdollistaa kadoksissa olevan älypuhelimen etsimisen äänimerkin aktivoimalla sekä toimii kauko-ohjaimena musiikkitoiston hallintaan Android-puhelinten kanssa sekä myös kameran etälaukaisuun Honor-puhelinten (vähintään Magic UI 2.0) kanssa.

Vedenkestävä Honor Band 6 on 5ATM-luokitellusti jopa 50 metrin syvyyteen asti. Mitat ovat 43 x 25,4 x 11,45 millimetriä, ja paino 18 grammaa ilman ranneketta.

Teknisesti Honor Band 6 on samanlainen laite kuin Huawei Band 6.