Suuremmilla muisteilla varustettu Honor 9 Premium tuli myyntiin Suomessa

Huawein sisarbrändi Honor tuo tänään myyntiin Suomessa Honor 9:stä uuden Premium-version.

529 euron hintaisessa Honor 9 Premium -puhelimessa on 6 gigatavua RAM-muistia ja 128 gigatavua tallennusmuistia, kun tavallinen Honor 9 tarjoaa 4 ja 64 gigatavua.

Honor 9 Premium on saatavilla hopean ja sinisen värisenä kolmella suurimmalla operaattorilla.

”Honor on noussut yhdeksi Suomen suosituimmista älypuhelinbrändeistä, ja nyt vastaammekin kuluttajien toiveisiin lanseeraammalla tehokkaamman version uudesta Honor 9 -mallista. Honor 9 erottuu edelleen kilpailijoistaan uniikilla muotoilulla, mutta nyt myös huikealla parannetulla suorituskyvyllä”, toteaa Huawei Suomen kuluttajaliiketoimintayksikön johtaja Mika Engblom.

Muilta ominaisuuksiltaan kuin muistimääriltään Honor 9 Premium vastaa tavallista Honor 9:ää. Siinäkin on siis 5,15 tuuman näyttö 1920×1080 pikselillä, 12 + 20 megapikselin väri-monokromi-kaksoiskamera takana, 8 megapikselin etukamera, Kirin 960 -järjestelmäpiiri, 3 200 milliampeeritunnin akku ja sormenjälkitunnistin etupuolella.

Honor 9 lanseerattiin kesäkuussa Suomessa ensimmäisenä Euroopassa. Perusversio on saatavilla kattavasti hopean, sinisen ja mustan värisenä markkinahintaan 449 euroa.