Uusi verkkokauppa Teknavi.com

HBO Max -sovellus sai suuren päivityksen mobiililaitteissa

Suoratoistopalvelun käyttökokemus muuttuu älypuhelimilla ja tableteilla.

HBO Maxin sovellukselle on julkaistu suuri päivitys.

HBO Maxin sovellus on uudistunut monipuolisesti, ja käyttöliittymän kasvojenkohotuksen ohella myös uusia toimintoja on lisätty iso nippu. Esimerkiksi navigointivalikkoa on selkeytetty ja satunnaistoiston mahdollisuus tuotu verkkoselaimilta myös älypuhelin- ja tablettisovelluksille.

Sovellukseen on myös lisätty uusi valikko ilman verkkoyhteyttä toistettavaksi ladatulle sisällölle, minkä ohella tableteilla voi nyt kuluttaa sisältöä sekä pysty- että vaakatilassa. Saavutettavuutta on parannettu uudistetulla luentatoiminnolla, ja myös sovelluksen rakennetta on virtaviivaistettu, minkä tulisi yleisesti nopeuttaa käyttöä.

HBO Max -sovellusta voi jatkossa niin ikään käyttää jaetun näytön tilassa, ja Applen alustoilla myös SharePlay toimii, joskin ensi alkuun vain Yhdysvalloissa. Chromecast-toistoa on samalla vakautettu maailmanlaajuisesti.

HBO Maxin päivitetty sovellus on nyt julkaistu älypuhelimille ja tablettilaitteille.

Aiemmin tiedotettiin, että HBO Max ja Discovery+ yhdistyvät kesällä 2023 yhdeksi laajaksi suoratoistopalveluksi, minkä on kerrottu hiljalleen alkavan vaikuttaa myös HBO Maxin tarjontaan.