Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Hauska latausteline tekee Apple Watchista pienoiskokoisen Macintoshin

Aivan kuten monille muillekin Applen tuotteille, myös Apple Watchille löytyy markkinoilta pilvin pimein erilaisia oheislaitteita, kuten lataustelakoita. Turhan harva lataustelakka kuitenkaan hyödyntää Apple Watchin yöpöytätilaa, jossa kello näyttää kellonajan, päivämäärän ja mahdollisen herätyksen, kun kello asetetaan kyljelleen latautumaan. Elagon W3 -lataustelakka hyödyntää kellon yöpöytätilaa, mutta mikä parasta, se muistuttaa Applen ikonista Macintosh-tietokonetta 1980-luvulta.

Elago W3 esiteltiin alkujaan jo marraskuussa, mutta viime aikoina se on alkanut nauttia suosiota verkkokaupoissa, eikä suotta. Telakka on hauskan näköinen ja toteutus vaikuttaa fiksulta. Telakan materiaalina on pehmeä silikoni, mikä estää kelloa naarmuuntumasta tai kolhiintumasta, kun se asetetaan telakkaan.

Telakan kanssa käytetään Apple Watchin omaa laturia, johon kello napsahtaa latautumaan magneettien ansiosta. Telakka on saatavilla niin vaaleana kuin mustanakin ja hintaa sillä on esimerkiksi Amazonissa 13 dollaria (12,50 euroa) plus toimituskulut.

Applen tammikuussa 1984 alkujaan esittelemä Macintosh nousi merkittävään asemaan, sillä se oli ensimmäinenkaupallisesti menestynyt tietokone, jossa oli graafinen käyttöliittymä. Lisäksi Macintosh muistetaan vuoden 1984 Super Bowl -ottelun mainoskatkolla esitetystä mainoksesta, joka ammensi vaikutteita George Orwellin kirjasta Vuonna 1984.