Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Haluatko erottua joukosta? Tästä älykellosta kohistaan

Kairos on startup-yritys, jonka analogisen kellon ja älykellon yhdistelmä on parhaillaan ennakkotilattavana. Ennakkotilauskampanja kestää vielä viikon ajan.

Kairoksen älykello on lajissaan maailman ensimmäinen. Sen analoginen koneisto pidentää kellon akun kestoa. Valmistaja lupaakin kellolleen 5-7 vuorokauden toiminta-ajan yhdellä latauksella.

Kairos tarjoaa kellojaan nyt ennakkotilauksella.​
Kairos tarjoaa kellojaan nyt ennakkotilauksella.​

Kairos MSW-mallissa on sveitsiläinen koneisto, joka pysyy käynnissä kun kello on liikkeessä.

Älykellotoiminnot näkyvät oled-näytöllä, joka on istutettu perinteisen kellotaulun päälle. Näyttö on läpinäkyvä, eli halutessaan käyttäjä voi nauttia vain perinteisen aikaraudan näkymästä.

 

 

Oled-näytöllä näkyvät muun muassa ilmoitukset tekstiviesteistä ja puheluista. Lisäksi kello välittää ilmoitukset sovelluksista kuten Facebookista, Twitteristä ja WhatsAppista. Kellolla voi lähettää valmiiden mallien mukaisia pikaviestejä.

Kairoksen kallein, kullattu versio maksaa ennakkokampanjassa noin 1250 dollaria​.​
Kairoksen kallein, kullattu versio maksaa ennakkokampanjassa noin 1250 dollaria​.​

Kairosta voi käyttää tietokoneen, kameran tai television kaukosäätimenä. Fitness-ominaisuuksiin lukeutuvat askelmittari ja kalorin kulutuksen laskeva mittari.

Kairoksen edullisin malli maksaa ennakkotilauskampanjassa 549 dollaria (noin 775 euroa). Kallein, kullattu kello maksaa 1249 dollaria. Yhtiön mukaan hinnat ovat nyt 40-50 prosenttia edullisempia kuin normaalihinnat.