Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Haluatko Applen AirPods Pro -kuulokkeet valitsemassasi värissä? ColorWare tarjoaa nyt kymmeniä eri vaihtoehtoja

Apple julkisti uudet täyslangattomat AirPods Pro -kuulokkeensa pian kaksi viikkoa sitten. Ennakkohuhuista poiketen kuulokkeet esiteltiin edelleen vain yhdessä värissä, valkoisena.

Uutuudet eroavat aiemmista, suureen suosioon nousseista AirPods-kuulokkeista ennen kaikkea uudella designilla ja aktiivisella taustamelun vaimennustoiminnolla. Lisäksi hien- ja vedenkestävyys on parempi. Aiemmista AirPods-kuulokkeista poiketen AirPods Pro -kuulokkeet on varustettu vaihdettavissa olevilla kolmen eri koon silikonikumitulpilla, joiden ansiosta kuulokkeiden istuvuutta korviin voi säätää.

ColorWare on jo aiemmin tarjonnut aiempia AirPods-kuulokkeita eri väreissä ja on nyt laajentanut valikoimaansa myös AirPods Pro -kuulokkeisiin.

ColorWarelta AirPods Pro -kuulokkeet voi nyt tilata 16 perus- ja 16 metallivärivaihtoehtona, kaikki vielä lisäksi joko matta- tai kiiltäväpintaisena.

Värimuutokset, joita ColorWare tarjoaa, eivät vaikuta silikonikumitulppiin vaan ne pysyvät valkoisina.

ColorWarelta on mahdollista tilata myös kaksi kuuloketta eri väreissä ja myös latauskotelon värin saa valita vapaasti.

Kahden väriltään muunnetun kuulokkeen ja latauskotelon hinta on 439 dollaria, noin 400 euroa, eli lisähintaa maalauksesta eri väreihin tulee 189 dollaria. Ilman latauskotelon värimuutosta hinta on 389 dollaria.

Tavalliset AirPods Pro -kuulokkeet maksavat Suomessa 279 euroa.

Jos värilliset AirPods Pro -kuulokkeet kiinnostavat, kannattaa lisäksi huomioida ColorWaren toimitusaikojen venyvän useampiin viikkoihin. Suomeen tilatessa kauppahinnan päälle voi vielä myös tulla arvonlisävero- ja tullimaksuja kuulokkeiden maahantuonnin yhteydessä.

Silikonikumitulppien väri pysyy valkoisena.
Silikonikumitulppien väri pysyy valkoisena.