Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Googlen kauppa paljasti vahingossa uuden Nexus-puhelimen Suomi-hinnan

Google on julkistanut uudet Nexus-puhelimensa. Nexus 5X ja Nexus 6P aloittivat tietyillä markkinoilla ennakkotilaukset saman tien, mutta Suomessa halukkaat joutuvat odottamaan hieman pidempään. Odotusta saattaa kuitenkin helpottaa se, että molempien laitteiden eurohintataso on nyt tiedossa.

Huawei ilmoitti eilen heti julkistustilaisuuden jälkeen Nexus 6P:n hinnat Suomessa. Halvimmillaan laite maksaa 649 euroa ja kalleimmillaan 799 euroa. Nexus 6P on saatavilla meillä päin 9. marraskuuta.

Nexus 5X:n tarkka hintataso jäi eilen vielä mysteeriksi. LG:n mukaan puhelimen tarkat hinta- ja saatavuustiedot kerrotaan 9. lokakuuta Pohjoismaiden lanseeraustapahtumassa Tukholmassa. Nähtävästi Google Storen suomenkielisellä verkkosivustolla on kuitenkin sattunut pieni virhe, sillä sieltä löytyy jo nyt Nexus 5:n eurohinta.

Android 6.0 Marshmallow'ta esittelevän sivun alalaidassa on Muut tuotteet -osio. Siinä listataan tällä hetkellä sekä Nexus 5X että Nexus 6P hintojensa kera, vaikka itse tuotesivuilla tai Google Storen etusivulla hinnoista ei mainita sanallakaan. Muut tuotteet -osion perusteella Nexus 5X:n hinnat Suomessa alkavat 479 eurosta. Hinta sopii täydellisesti Nexus 6P:n eurohinnan ja molempien laitteiden dollarihintojen muodostamiin odotuksiin.

Luonnollisesti 479 eurolla saa Nexus 5X:n 16 gigatavun mallin. 32 gigatavun tallennustilalla puhelimen hinnan voidaan odottaa nousevan yli 500 euron.

Nexus 5X:n hinta Suomessa paljastui Google Storesta