Googlelta näppärä muistiinpanosovellus iPhonelle

Google on julkaissut Keep-muistiinpanosovelluksensa iPhoneille ja iPadeille. Aiemmin sovellus on ollut saatavan vain Android-sovelluksena ja verkkoversiona.

Google Keep on eri alustojen välillä synkronoituva muistiinpanosovellus. Keepillä onnistuvat niin perinteiset muistiinpanot, tehtävälistat kuin äänitallenteetkin. Muistiinpanoihin voi halutessaan liittää kuvia, värejä ja muistutuksia, jotka toimivat sekä ajan että sijainnin mukaan.

Keep toimii sekä mobiilialustoilla että verkossa, mikä tuo joustavuutta palvelun käyttöön. Muistiinpanonsa voi siis kirjoittaa yhdellä laitteella ja hyödyntää myöhemmin toisella. Lisäksi muistiinpanoja voi jakaa muiden käyttäjien kanssa. Google nostaa esimerkiksi jaetun ostoslistan, josta eri puolilla kauppaa etenevät perheenjäsenet raksivat yhteistuumin ostoksia hoidetuiksi.

Androidilla Keep on toiminut loistavasti. Mikäli verkkointegraatio kuulostaa kätevältä tai kaipaat muuten vain uutta muistiinpanosovellusta, kannattaa Keepiin tutustua.

Google Keepin iOS-versio julkaistiin eilen. Voit ladata sen iPhonelle tai iPadille Applen App Storesta. Sovellus on ilmainen.