Uusi mahdollisuus virtuaalitodellisuudessa: tee live-lähetys Facebookiin näkemästäsi

Facebookin Oculus pitää vauhtia päällä virtuaalitodellisuuden kehittämisessä. Vasta Gear VR:lle juuri julkaistun Facebook 360 -sovelluksen jatkoksi nyt tarjolla on jälleen useampia uudistuksia.

Yksi merkittävä lisäys on live-lähetys Samsungin Gear VR:stä Facebookiin. Näin voi oman virtuaalitodellisuuskokemuksen, kuten pelaamisen, jakaa kätevästi suorana videolähetyksenä Facebookissa. Live-lähetyksen voi käynnistää Universal-valikosta Gear VR:n käyttämisen aikana.

Hiljattain esiteltyä Oculus Roomsia päivitetään nyt uudella videosisällöllä. Yhdessä kavereiden tai muiden kanssa voi nyt virtuaalitodellisuudessa katsella musiikkivideoita Vimeosta tai ensi kertaa 360 asteen videoita.

Lisäksi Oculus on lisännyt mukaan äänihaun ja ääniohjatun eri toimintoihin siirtymisen – toistaiseksi tuetaan komentoja englannin kielellä.

Päivitysten kierroksen täydentää nyt Oculus Events -tapahtumat, joka kokoaa yhteen paikkaan helpommin löydettäväksi erilaisia virtuaalitodellisuuden tapahtumia. Esimerkkinä annetaan pokeripelit.

Oculus Events kokoaa yhteen virtuaalitodellisuuden tapahtumat.
Oculus Events kokoaa yhteen virtuaalitodellisuuden tapahtumat.