Garminin uutuusranneke parantaa selvästi edeltäjästään: Oma gps-paikannus

Garminin edellinen aktiivisuusranneke Vivosmart HR oli selvä parannus ensimmäisestä Vivosmartista, jonka näyttö oli välillä vaikeasti luettava. Nyt Vivosmartista on tullut markkinoille uusi versio, joka tuo mukanaan sisäänrakennetun gps-paikantimen.

Vivosmart HR+ on uudistunut myös muilta osin. Rannekkeessa on kävely- ja juoksutreenimoodit, virtuaalinen kirittäjä ja se tunnistaa treenin käynnistymisen automaattisesti.

HR+:n näyttö on sama kuin edeltäjässään. Ranneke itsessään on pitkälti samanlainen, mutta ostaja voi valita sen myös purppuran ja sinisen värisenä.

HR+:n akku kestää valmistajan antamien tietojen mukaan viisi päivää ilman gps-toimintoa ja kahdeksan tuntia gps-käytössä.

Kuten aikaisemmat Vivosmart-rannekkeet, myös uutuus pitää kirjaa päivittäisestä aktiivisuudesta kuten askelmäärästä, noustuista portaista, unenlaadusta ja kalorinkulutuksesta. Lisäksi laite mittaa käyttäjänsä sykkeen ranteesta. Harmittavasti ranneke ei tue sykevyötä.

Rannekkeen näytölle saa ilmoitukset älypuhelimesta, kuten nykytrendiin kuuluu. Rannekkeen näyttö on vesitiivis 50 metrin syvyyteen asti.

 

 

Vivosmart HR+ on yksi markkinoiden pienimmistä omalla gps:llä varustetuista aktiivisuusmittareista. Sen suositushinta on 239 euroa.​​​​​​