Garmin Pay -lähimaksaminen toimii nyt myös OP:n korttien kanssa

OP on kertonut Garmin Pay -lähimaksupalvelun olevan saatavilla nyt OP:n korteilla.

Garmin Pay on Garminin eri kelloissa tarjolla oleva lähimaksupalvelu. ”Kun otat Garmin Payn käyttöösi, maksat ostokset nopeasti, missä ikinä liikutkin”, OP toteaa.

Toiminnaltaan Garmin Pay vastaa esimerkiksi Apple Payta ja Google Payta. Lähimaksamalla kellolla voi maksaa suurempiakin ostoksia ilman tarvetta syöttää erikseen PIN-koodia. PIN-koodia vaaditaan päivän ensimmäisen ostoksen yhteydessä tai kellon ranteeseen asettamisen jälkeen.

OP tarjoaa verkkosivullaan ohjeet Garmin Payn käyttöönottoon, joka tapahtuu puhelimen Garmin Connect -sovelluksen kautta ja vahvistamalla käyttöönotto samasta laitteesta löytyvällä OP-mobiililla.

OP:n yhdistelmäkorteista voi lisätä sekä debit- että credit-puolen käyttöön Garmin Payssa. OP:n mukaan kaikki sen kortit ovat yhteensopivia Garmin Payn kanssa, mukaan lukien OP Business Debit.

Ennen OP:ta Garmin Payta ovat tukeneet jo Suomessa toimivista merkittävistä pankeista Aktia, Danske Bank, Nordea, Säästöpankit ja Ålandsbanken. Lisäksi myös useiden kansainvälisten pankkien ja maksukorttien tarjoajien kortit toimivat Garmin Payssa, mukaan lukien Bank Norwegian, Curve, Revolut ja Wise.

Täysi listaus Garmin Payn kanssa toimivista korteista löytyy Garminin verkkosivuilta.